2777
2789
عنوان

بین خانوادم و همسرم قرار گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 85 پست
چه بده که چنین توقعی دارن اصلا ماشین گرفتن از بقیه رو دوست ندارم چه کاریه آخه یه اسنپ بگیرن برن یدون ...

نمدونستم یهو جلو همه گفت

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

همسرت توقع بیجا داره

کسی که یه دونه ماشین داره اونم زیر پاشه که نمیشه ازش قرض گرفت

حالا یه بار دو بار واسه کار واجب داخل شهر یه حرفی

ولی چند روز بندازن تو جاده و شهر دیگه خدای نکرده اتفاقی بیفته کی میخواد خسارت بده؟

پدرت بنده خدا ادعای خسارت کنه اونا که انقدر متوقعن بهشون برمیخوره، نکنه خودش باید جورش رو بکشه. میشه چوب هر دو سر طلا

ضرب المثل میگه یه نه بگو، 9 ماه به شکم نکش

توقع بیجا رو باید رد کرد

محترمانه نه بگن، بگن چند روزه خودمون اینجا گرفتار میشیم. اگر یه ماشین دوم داشتم قابلتون رو نداشت ولی اینجوری دیگه واقعا ظلمه در حق خودم و خانوادم.

بذار ودشون یه فکری کنند. تو کل خانوادشون هیچکس دیگه نیست ماشین داشته باشه مگه

اصلش هم اینه که با قطار یا اتوبوس برن یا شخصی کرایه کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تابحال ماشین واسه موارد دیگه دادین؛ این مورد چون بیماری و دکتر رفتن؛ اگه ندید؛ بشدددت دلخور میشن.

به دلخوریش نمی ارزه.

ولی ماشاالله خونواده ی همسرت رو دارن...چاره ای هم نیست.

بنظرتون خودم بشینم با همسرم صحبت کنم بگم مامان بابام داشتن بحث میکردن من یواشکی شنیدم میگفتن ، که بد ...

اره بگو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به نظرم بدید ماشین رواینجور موقع ها آدما به درد هم میخوردپدرتون هم مرخصی بگیره چند روز استراحت کنه

خدا شاهده تو این یک دو سال همیشه هر چند هفته ، چند روزه ماشین بابام دستشون بود

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
نمدونستم یهو جلو همه گفت

بهش بگو من مخالفم نمیخوام خانوادمو بذاری تو رودرواسی میدونم اگه ماشین رو بده از طرف شرکت ضرر میکنه پس دیگه یه فکر دیگه گن برای ماشین 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آخه میدونی چیه تا حالا همش ماشین بابامو می‌گرفتن این سری هم ماشین رو بگیرن ، چند روز دیگه خواهر شوهر ...

مگه تو یه ساختمونن اصلا گرفتن وسایل دیگران کلا ازنظر من درست تیست چه لباس چه ماشین چه هرچیزی و در این موارد خودم رکم نه اول بهتر از هزار بار آره در رودروایسی

اول که توقع همسرتون بنظر بیجا بوده که اینجور قاطعانه گفته میگیرم ماشینو! بهتر بود اول سوالی و درخواستی مطرح میکرد. ازونطرف که حرف اصطکاک ماشین و یه مبلغ ناچیز واسه چندروز خیلی ضایع س کلا مطرحش نکنید که پدر مادرت خراب میشن. و اینکه صمیمی هستن دوخانواده مشکلی نیست ماشین رو‌بدن بالاخره اون بنده خدا مریض شده و شرایط عادی و مسافرت تفریحی ک نیست،ادم یبار کارش لنگ کسی میشه و طرفشو میشناسه.

مادرتون هم بهتره دخالت نکنه و خودشو انقد سبک و ببخشید بی ارزش نکنه واسه چند روز ماشین

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••