2777
2789

من ۱۰ ساله ازدواج کردم 

اون ۳ سال زودتر از من عروس این خانواده شده بود 

شوهرم واسه چشم روشنی دخترش گردنبد خریده بود 

هی چن بار  میگ فلاانی برای مننن گردنبد خریده (شوهرم  ینی) 

فلااانی وقتی دخترم مریض بود باهم بردیم دکتر  چشاش پر اشک بود 

فلااانی وقتی صداش میزدم  انقددد خوشش میومد 

و کلیییی چیزای دیگ 

یه سری ب شوهرم گفتم  ک اینجوری میگ 

گف من غلط کردم اگ اینکارارو کردم😐🫠

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

ببخشید معذرت میخوام

مگه هرزه ست؟😐😐💔

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان داشتم تو ذهنم تصور میکردم خونه مادرشوهریمم 

بعد ۱۰ سال بازم داره تکرار میکنه 

منم بهش میگم از زندگی من بکش بیرون 

انقد ک اسم شوهر من تو دهنته. اسم شوهر خودت نیس 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید معذرت میخواممگه هرزه ست؟😐😐💔

بخدا ب هرکی میگم اینو میگه 

یا میگن مگه ب شوهرت چشم داره 

زنیکه روااانی احمق 

بخدا ب هرکی میگم اینو میگه یا میگن مگه ب شوهرت چشم داره زنیکه روااانی احمق

شما اگه به همسرت اعتماد داشته باشی که داری

میتونی بفهمی اون دارع کرم میریزه

قطع رابطه کن باهاشون

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

شاید داره تعریف میکنه خو😂

نه با حالت اینک فلاانی بمن اهمیت میداد ب تونه. با این حس تعریف میکنه  

معمولا این حرفو تو اوایل رابطه میزنن منم چنین جاری سمی داشتم ولی همون اوایل چرتو پرت میگفت انقدر خودم و شوهرم بهش کم محلی کردم خودش رو جمع کرد 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
جاری و شوهره منن ک 😂😂تازه جاری من میگه وای وقتی از حموم میومد انقد گوگولی بود . حالا نهایت ۸سال بز ...

ببین دیگ برام وسواس فکری شده 

نمیتونم تحملش کنم 

نه با حالت اینک فلاانی بمن اهمیت میداد ب تونه. با این حس تعریف میکنه

این بار بگو هزار بار به شوهرم گفتم به کسی محبت نکن بعضیا جنبه ندارن بد برداشت میکنن بیا اینم نمونش 

جاری و شوهره منن ک 😂😂تازه جاری من میگه وای وقتی از حموم میومد انقد گوگولی بود . حالا نهایت ۸سال بز ...

چرا واقعا بعضی آدما از حد خودشو رد میشن من حتی به اینکه شوهرم جاریم رو سوار ترک موتورش کرده بود نفرت گرفتم از هردوتاشون بدون اینکه دستی بهشون بخوره من باز بدم اومد

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔