2777
2789
عنوان

تو ذهنم با جاریم خون و خون ریزی ب پا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 70 پست
معمولا این حرفو تو اوایل رابطه میزنن منم چنین جاری سمی داشتم ولی همون اوایل چرتو پرت میگفت انقدر خود ...

افرین حالا شوهرمن فقط همین دوتا برادرو داره 

جاری بزرگم خانوم خوبیه 

این یکی خودشیفته اش دوس داره همه بهش توجه کنن 

شوهرمنم دوسشون داره ولی خبر از این حرفا نداشت 

دیگ بعد ۱۰ سال گفتم ببینم باز چه رفتاری میخواد بکنه

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دیگ برام وسواس فکری شده نمیتونم تحملش کنم

حق داری عزیزم . ولی خانواده و فامیل شوهر همینن فقط میخان ی چیزی بگن ک حرصت بدن . اینم مطمئن باش اون انقد درگیره شماست و حرص میخوره ک اینکاراشو می‌کنه این بهم ثابت شده ها

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

واقعاچقدر چندشه

قبلن انقد ساده بودم و خاک برسر باهاش خوب بودم اونم حرف میکشید از همه چیم فک کن تا رابطه😐خداروشکر تا اونجاها بهش اطلاعات ندادم 

الانکه فک میکنم باعث خیلی از دعوای زندگیم سر این نکبت بوده 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

حق داری عزیزم . ولی خانواده و فامیل شوهر همینن فقط میخان ی چیزی بگن ک حرصت بدن . اینم مطمئن باش اون ...

اره دیگ ب شوهرمم گفتم اروم شدم 

ولی باز  حرفاش یادم میوفته عصبی میشم 

نمیدونم چیکار کنم برام بس اهمیت باشه

حکایتت آشناس برام عین حکایت پارتنر قبلی من بازن داییش بود زن داییش میومدمیگف فلانی جونش برام درمیره میگه زن دایی بین همه زن هاتوخوشگلی و....ک یبار پارتنرم ازدهنش پریدگف کاش قبل این ک داییم تورومیگرفت خودم میدیدمت میگرفتمت وفهمیدم بازن داییش دراتباطه من نمیگم همسرت هرزس اماکلا باجاریت قط رابطه کن

بخند بگو شوهرم خیلی مرد اقایی هست به چشم یه خواهر و ناموس نگاهت میکرده و خواسته کمبودای شوهرت به چشمت نیاد و از اون طرفم اومدن ازت تحقیق خوبش را بگی ، خداهم خیرت بده که یاداوری میکنی چقدر مسئوایت پذیر و مهربونه 

چرا واقعا بعضی آدما از حد خودشو رد میشن من حتی به اینکه شوهرم جاریم رو سوار ترک موتورش کرده بود نفرت ...

حق داری عزیزم . همون‌جوری ک مردا غیرتی میشن رو خانوماشون . ماهم حقمونه ناراحت و عصبی بشیم ک جنس مونث نزدیکشون بشه حتا مادر خود آدم هم باشه . ولی چاره ای نیست باید بیخیال بود و اهمیت نداد چون هرچی بیشتر بهش فک کنی بیشتر بهم میریزی

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

حکایتت آشناس برام عین حکایت پارتنر قبلی من بازن داییش بود زن داییش میومدمیگف فلانی جونش برام درمیره ...

ن همسرمو میشناسم  

اونه ک داره موضوع رو عوض میکنه  

انقدم اب و تاب میده  

ولی خب هواسم هست 

افرین حالا شوهرمن فقط همین دوتا برادرو داره جاری بزرگم خانوم خوبیه این یکی خودشیفته اش دوس داره همه ...

مثلا میومد میگفت این ظرف رو شوهرت برام خریده بوده بعد منم میرفتم به شوهرم میگفتم اونم میگفت مشتری داده منم بردمش خونه اون برداشتش 

اصلا تو یه فاز دیگه ای بود برا اینکه منو حرص بده 

یا مثل همون جاری تو میگفت پسرم رو  با شوهرت بردیم دکتر برام آب هویج خریده اصلا باشه دلیلی برا گفتنش نیس خب که چی بشه  

شوهرم میگفت بخاطر بچه خریدم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
حق داری عزیزم . همون‌جوری ک مردا غیرتی میشن رو خانوماشون . ماهم حقمونه ناراحت و عصبی بشیم ک جنس مونث ...

بعد همون جاریم ب من  وسواسی و حساسی میچسبونه و شوهرمم میگه من که کار بدی نکردم فقط تنها بود تا یه جایی رسوندمش درحالی که اون جاریم با من دشمنه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بخند بگو شوهرم خیلی مرد اقایی هست به چشم یه خواهر و ناموس نگاهت میکرده و خواسته کمبودای شوهرت به چشم ...

بله اتفاقا دیگ تصمیم گرفتم همنیجوری رفتار کنم اصلن نقطه ضعف نشون ندم 

اخیش با حرفاتون اروم شدم با حرف همه تون 

مثلا میومد میگفت این ظرف رو شوهرت برام خریده بوده بعد منم میرفتم به شوهرم میگفتم اونم میگفت مشتری دا ...

پس کرم جاریاست خاک تو سرشون میخوان چیو ثابت کنن 

دقیقا رفتار جاری منو داره