2777
2789
عنوان

تو ذهنم با جاریم خون و خون ریزی ب پا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 70 پست
اره دیگ ب شوهرمم گفتم اروم شدم ولی باز حرفاش یادم میوفته عصبی میشم نمیدونم چیکار کنم برام بس اهمیت ...

آره واقعن وقتی ب شوهر میگی انکار ی کوه از رو دوشت برداشته شده حالا شوهره کاری نمیکنه ها ولی نمیدونم چرا منم آروم میشم فقط با گفتنش . 

طبیعیه عزیزم ک ناراحت بشی عصبی بشی ولی بسپر ب خدا بگو بهت ارامشت بده صبر بده آنقدری ک تحمل شنیدن این رفتارا و حرفارو داشته باشی . برا من واقعا جواب داده این دعا کردن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

پس کرم جاریاست خاک تو سرشون میخوان چیو ثابت کنن دقیقا رفتار جاری منو داره

آره باید همون اول بهش کم محلی میکردی هم خودت هم شوهرت 

اوایل ازدواج زنگ زد شوهرم بیا منو ببر فلان جا منم نذاشتم شد آخرین بار حد خودش رو بدونه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعن وقتی ب شوهر میگی انکار ی کوه از رو دوشت برداشته شده حالا شوهره کاری نمیکنه ها ولی نمیدونم ...

خیلی دو  دل بودم واسه زدن تایپک 

ولی اروم شدم 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بعد همون جاریم ب من وسواسی و حساسی میچسبونه و شوهرمم میگه من که کار بدی نکردم فقط تنها بود تا یه جا ...

واقعن آدما بدا خوب بلدن خودشون فرشته جلوه بدن . آخ چ حرصم گرفت . بنظرم یا بزن ب بی‌خیالی و اهمیت نده انگار وجود ندارد یا اینکه هی ب شوهرت بگو جاریت ببره بیاره 

مردا لجبازن هرچی بگی برعکسش انجام میدن . من روشوهرم  برا مادرشوهرم امتحان کردم 😂

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آره باید همون اول بهش کم محلی میکردی هم خودت هم شوهرت اوایل ازدواج زنگ زد شوهرم بیا منو ببر فلان جا ...

چقد شبیه جاری منه😂😂😂

وای بخدا اونم همیشششه زنگ میزد 

نامزد بودیم اخرش منم دیگ رفتم باشوهرم دنبالش 

چن سری دید باهمیم دیگه زنگ نزد 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

خوب کاری کردی عزیزم . هیچوقت نباید دردهایی ک انقد روت فشار میاره رو تنهایی ب دوش بکشی

مرسی ک انقد خوبید🥹❤️

خب بگهشما چرااهمیت میدیاونم همینو میخواد😂

یه چیز تکراریو هی تعریف کنه خب میره رو اعصاب 

جلو خودش ک چیزی نشون نمیدم 

ولی بعد ۱۰ سال یهو فشار اومد بهم ک بس کن 

چندسالشونه جاری وشوهرت؟

جاری فک کنم ۳۲ 

شوهرم ۳۸

بله اتفاقا دیگ تصمیم گرفتم همنیجوری رفتار کنم اصلن نقطه ضعف نشون ندم اخیش با حرفاتون اروم شدم با حرف ...

کار خوبی میکنی .بخند و جوابشو دوستانه بده و بگو الهی قربونش برم که اروم اروم مرد شده اون موقع اندازه فندق بوده ولی حالا ماشاالله خودش اقایی شده و پدر شده ، خداروشکر که از اول سیاست زن داری بلد بودع و من مجبور نبودم انرژی صرف اموزش کنم فقط لذتشو بردم ....