2777
2789
عنوان

تو ذهنم با جاریم خون و خون ریزی ب پا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 70 پست

عزیزم

خودتو حساس نشون نده، ولی یه جوری بهش بفهمون که دیگه طرف شوهرت نیاد، هر چند واقعا ۸ سال بزرگتر جای خواهر بزرگشه

مثلا اگر تعریف کرد بگو، آره شوهرم خیلی فامیل دوست و مهربونه، یا اگر موقعیت پیش اومد بگو شوهرم میگه اصلا خوشم از زنایی که میخوان صمیمی بشن نمیاد، انگار حیا ندارن بعضیا، تو جامعه زیاد شدن

من بازم بهم میریزماخه میگم چطور می تونه انقدر قشنگ دروغ بگه؟

منم تو همین موندم 

نمیگه میره از شوهرش میپرسه دروغم در میاد ؟ 

ولی واسه حرص دادن اون لحظه ات دوس براش مهم نیست حتما 

حقیرن دیگه

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید جلوشون در بیایم با تعریف از شوهر فک کنم کار ساز باشه

اخ اخ من عمم طرف دخترشو میگیره

کلا میخوان بگن علی دختر مارو میخواسته

درحالی که خود دختر عمم به شوهرم گفته دوست دارم و بیا باهم ازدواج کنیم و اینا شوهر من قبول نکرده 

وااااالا

عزیزمخودتو حساس نشون نده، ولی یه جوری بهش بفهمون که دیگه طرف شوهرت نیاد، هر چند واقعا ۸ سال بزرگتر ج ...

اره عزیزم انگار بعد ۱۰ سال تازه چشام باز شده که چیکار کنم 

اخه وقتی ازدواج کردم خیلی بچه بودم ۱۷ سالم بودم 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

فکرنکنم این آدم ازروبره یا دیوانه اس یاهرزه

😂😂😂خیلی خودشیفته است  

تازه عروس بودم  برا مادرشوهرم گریه میکرد 

شما اینو بیشتر از من دوس دارید 

اخرش یکاری کرد رابطم یه مدت با مادروشهرمم شکراب شد  

منم تو همین موندم نمیگه میره از شوهرش میپرسه دروغم در میاد ؟ ولی واسه حرص دادن اون لحظه ات دوس براش ...

شوهرم میگه همین که بتونه منو تو چشم تو خراب کنه براش کفایت میکنه

دیگه براش مهم نیست دروغگو بشه یانه

ما که نمیریم به همه اونایی که اونجا بودن بگیم فلانی دروغ گفته

بچه دار شدم بچه اولم پسر شد  

نشست گریه کرد خودش دختر داشت *الان یه پسرم داره 

😒😒