2777
2789
عنوان

شوهرم

149 بازدید | 14 پست

بچها به نظرتون کار شوهرم درست بود؟؟

از دست خیلی ناراحتم ن برای عکس برای پنهان کاریش 

من خواهرشوهرم داره سیسمونی میگیره بد من دیدم دست تنگه  گفتم سه تا قلم من میخرم هم ب عنوان هدیه هم ب عنوان سیسمونی  خلاصه 

من واقعت نمیخواستم عکس بفرستم به دلیل اینکه ممکن بود طبق بودجه من پسند نکنه 

به این دلیل که پول کم نیارم گفتم عکس نفرستم موقع خرید 

اینا چی کار کردن به شوهرم گفتن وقتی میخواین بخرین برامون عکس بفرس 

خودمون انتخاب کنیم 

شوهرم منو پیچوند به من نگفت اونا میگن عکس بفرست گفت بیا خودمون عکس بفرستیم هرچی گفتم نکن ممکنه ی وقت یکی دیکه رو پسندن پول کم میاریم گفت نه الا بلا 

خلاصه که اخرم همین شد 

خلاصه بد که خرید کردیم 

اخرش بش ی دستی زدم برگشت گفت اره اونا گفته بودن گفتم تو چرا انقدر دروغ گویی بگو اونا گفتن چرا ب من دروغ میگی اخه چی ب دست میاری من پنج ساعت تو خیابونا دارم میچرخم بد تو پنهون کاری میکنی  

هی گفت ببخشید قهر کردم اومدم خونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکالی نداره   شلوغش نکن اگه حق هم داشته باشی  اروم باش

حتما ترسید   شما مخالفت کنید نگفت  

ما باید طوری رفتار کنیم   که باعث ترس وپنهون کاری  طرف مقابل نشه

هر چند کادو که انتخاب نداره   کار اوناهم زشت بود 

ولی زندگی سرشار از تجربه هست

مردم اين داداشا رو از كجا ميارنداداشاي من سرجهازي چيزي كه ندادن هيچ ، واسه عروسي هم هيچي ندادن بهمون ...

من کل جهیزیه و سیسمونیو داداشم برام خرید چون پدر مادرم جدا شده بودن😍البته خب من داداشم به خاطر ماها ازدواج نکرده بود البته اونموقع کلا بیست و یکسالش بود ولی قصدشم نداشت تا اول زندگی ما رو سر و سامون بده

همیشه دعاش میکنم و خدا رو شکر خدا براش جبران کرده و میکنه

شوهرتم می‌خواست دعوا نشه، پنهون کاری کرد که دعوا راه نیفته، ولی بد کرد. اگه راست بگی بهتره، دروغ همیشه دردسر داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین مقصر اصلی خانوادش بودن بهتر بود با تو هماهنگ میشدن من که اگرررر همچین توقعی میداشتم حتما با زنداداشم هماهنگ میشدم هر چند هیییچ وقت نداشتم اما مثلا داداش مجرد کوچیکم موقع هدیه خریدن اگه کم بیاره و کمک فکری بخواد چند گزینه میگه برای من یا بچه هام و بعد من مثلا میگم فلان چیز و ایشونم طبق سلیقش که البته خیلییی خوش شلیقس ی مدلو انتخاب میکنه 

اما کار خواهر شوهرت جالب نبوده و همسرتم نباید پنهون کاری میکرد اما شما همسرتو ببخش اما گوشزد کن ک دیگه پنهون کاری نکنه و خریدا رو انجام بده

بعضی وقتا مثلاً میخواهیم مدیریت کنیم بین زن و خونواده ، نمیشه گند میخوره به همه چی میشی رسوای دو طرف ،نه اونور راضی نه اینور

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من کل جهیزیه و سیسمونیو داداشم برام خرید چون پدر مادرم جدا شده بودن😍البته خب من داداشم به خاطر ماها ...

واقعا خدا خيرش بده انشالله ، دست به خاك ميزنه طلا شه❤️❤️

داداشاي من كه به خون شوهرم تشنه هستن 

اونا زودتر از من ازدواج كردن.ده سال جلوي خودشو و زناشون دولا راست شدم ، طرف شستم ، پذيرايي كردم

خونه تمييز ميكردم ميگفتم بزار داداشام سر بلند باشن

بعد يه سري بعد عقد يه شب ، فقط يه شب شوهرم سرزده اومد خونمون 

اقا داداش من شروع كرد اين چرا اومده د چرا به ما نگفتيد دومادتون ميخواد بياد ما رودرواسي داريم 

باورت ميشه بعد دوسال هنوز يه داداشم نيمده خونه مو منو ببينه 

يا زنش گذاشت بعد يه سال منو شب دوم محرم پاگشا كرد 

يعني فقط سپردم به خدا   ، ميگم دلشون خوش باشه 

عب نداره كه يه زنگ نميزنن ببينم خواهرشون مرده يا زنده

چه کاری بود

وقتی دنیا میومد اندازه بودجه‌ت پول میبردی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.