2777
2789
عنوان

اونایی که عشقشون رفته بیان داستان خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداش تو گوشت نباشه .بابا ولشون کن .بچه ام بودی حیف بچیگیت با همچین ادمایی هدر رفت

۱۵ سالم بود باهاش بودم یه پسر اروم و درسخون که هدفمون درس بود هدفمون پول بود

یهو وسط درسام ولم کرد من اون سال معدم ۱۸ وخوردی شد منی ک همش ۱۹/۹۷ و ۲۰ بودم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

ینی واقعا مادرتم اکی بوده باهات؟

تف تو شرف خانوادش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

توام اگ جای من بودی ۱۸سالت بود فقط دنبال برگردوندنش بودی دست خودم نبود ۳ سال باهم بودیم تووشادی و غم

نه منم ۱۸ ساله بودم عمرا از این خریتا میکردم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

این ک کلاس نهم دوست بودن احیانا دلیلش نمیتونه باشه؟

کلاس نهم دوست شدم ولی وقتی رفت ۱۸ سالم بود بدجور اذیت شدم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

۱۵ سالم بود باهاش بودم یه پسر اروم و درسخون که هدفمون درس بود هدفمون پول بودیهو وسط درسام ولم کرد من ...

من نمیفهمم کلاس نهم ۱۵ سالش میشه یا کمتر؟

مادرت چطور مشکلی نداشت تو اون سن درگیر عشق شدی

الان چندسالته

۲۱ونیم😂

دقت کردی عین تبلیغات تلویزیونی رفتار میکنی؟

متوجه شدی عین قاشق نشسته میپری وسط بحث 

ینی تو بخاطر این ک یارو اش بزاره رفتی تو سن کم شوهرکردی

چرا همه چیو برعکس میخونی و میفهمی

من بعد علی با حسین اشنا شدم و دوست شدم خواهرعلی فهمید و میگفت نمیگیرتت تا اینکه دوسال و چندماه بعد از دوستی با حسین اومد خواستگاری و ازدواج کردیم

چرا همه چیو برعکس میخونی و میفهمیمن بعد علی با حسین اشنا شدم و دوست شدم خواهرعلی فهمید و میگفت نمیگی ...

نمیدونم چی بگم

شنیده بودم نسل جدید عشق و رابطه رو زود شروع و تموم میکنن ولی باور نمیکردم 

امیدوارم پشیمون نشی دوباره از حسین ب علی

۴سال

چقد بیخیال بودی ک میگی ده دقیقه گریه کردی

ولی واقعا جدایی سخته🫠

من بعد علی با هیچکس نمیتونستم اوکی بشم چون واقعا بد ضربه خوردم علی خیلی خوب بود از وقتی گروه ۴ نفره زدیم سرد شد و....فکرکنم رفیقم رفیقشو اورده بود وسط رابطمون

انقد سخت گذشت بهم از همه مردا بدم میومد متنفر بودم حسین ک اومد توزندگیم میخواستم فقط تیغش بزنم انتقام بگیرم ولی وقتی دیدم ۳ ماه بعد دوستی خانوادشو اورد وسط فامیلاشو خبر کرد زنگ زدن خونمون تولدمو برام یهویی کادو گرفت فهمیدم واقعا منو میخواد دیگ منم کم کم باهاش خوب شدم ولی خب ب دلایلی دوسال و چندماه بعدش عقد کردیم

نمیدونم چی بگمشنیده بودم نسل جدید عشق و رابطه رو زود شروع و تموم میکنن ولی باور نمیکردم امیدوارم پشی ...

شوهرمه خیلی باهم خوبیم فقط تولد علی ۲۸ ابان بود شوهرمم ۲۸ ابان🤣🤣