2777
2789
عنوان

اونایی که عشقشون رفته بیان داستان خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 83 پست

روانی چیزی بودن .میگفتی سر چی اخه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

روانی چیزی بودن .میگفتی سر چی اخه

این ک کلاس نهم دوست بودن احیانا دلیلش نمیتونه باشه؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرش بامن لج بود چون چندباری اومده بود دیدنم رفته بود بد منو ب خانوادش گفته بود علی هم فهمیده بود خواهرشو کتک زده بود با اینکه خواهرش اون زمان ۲۸ سالش بود و شوهر داشت

علی میگفت کتکش زدم درموردت بد گفتع منم میگفتم ولش کن

خواهرش ب من پیام میداد بریم بیرون پشت سرمم بد میگفت

درجواب فوشاش گفتم تو چندین ساله تو حسرت بچه ای اخلاقتو باطنتو درست کن خدا بهت بده از حرفم پشیمون شدم ولی چندماه بعد فهمیدم ۳ قلو باردار شده 

خواهرش تا مدتی درگیر من بود ببینه بعد علی چیکارکردم و فهمید با حسین (شوهرم)دوستم میگفت کی تو رو میگیره اگ گرفت یه دیگ اش رشته میپزم وقتی با شوهرم نامزد رسمی شدیم عکسمو فرستادم براش گفتم دیگ اشت یادت نره انقد فشار بهش اومده بود

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خواهرش بامن لج بود چون چندباری اومده بود دیدنم رفته بود بد منو ب خانوادش گفته بود علی هم فهمیده بود ...

الان چندسالته

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

این ک کلاس نهم دوست بودن احیانا دلیلش نمیتونه باشه؟

وااای نهم 😰

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خواهرش بامن لج بود چون چندباری اومده بود دیدنم رفته بود بد منو ب خانوادش گفته بود علی هم فهمیده بود ...

ینی تو بخاطر این ک یارو اش بزاره رفتی تو سن کم شوهرکردی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اینم بگم علی دیگه هیچوقت منو ازاد نکرد فقط یکسال ونیم بعدش که دخترخالش(رفیقم) رفته بود خونه علی اینا موقع برگشتن علی میگه من میرسونمش رفیقم متاهل بود

بعد ب رفیقم میگه از فلانی چ خبر میگه نامزد داره میگه من بعد اون نتونستم باکسی رابطه جدی داشته باشم نتونستم باکسی اوکی بشم

بعد از رفتنشم بعد از دوسال فقط یکبار دیدمش و دیگ ندیدمش

علی با من بزرگ شده بود همو قشنگ میفهمیدیم الان حتی صداشم یادم نیست

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

همین که بعد یکسال و نیم حال منو از رفیقم پرسیده یعنی نتونسته از فکرم در بیاد و عذاب وجدان ولش نمیکرده

چون بعد رفتن علی ۶ روز بعدش عمو کوچکیم فوت شد و کلا داغون شدم عید شد من دیگ هیچ ارزویی نداشتم

صداش تو گوشت نباشه .بابا ولشون کن .بچه ام بودی حیف بچیگیت با همچین ادمایی هدر رفت 

چقد بدبخت خودتو نشون دادی کاش رو خودت یه ذره غیرت و غرور داشتی

توام اگ جای من بودی ۱۸سالت بود فقط دنبال برگردوندنش بودی دست خودم نبود ۳ سال باهم بودیم تووشادی و غم

ولی خدایی احساس نمیکنی یکم اویزونش شدی 😐

۳ سال باهاش بودم از ۱۵ سالگی تا ۱۸ سالگی باهاش بزرگ شده بودم خیلیا وقتی فهمیدن تموم شده میگفتن باورمون نمیشه علی ایکجور ادمی نیست

ینی تو بخاطر این ک یارو اش بزاره رفتی تو سن کم شوهرکردی

دقت کردی عین تبلیغات تلویزیونی رفتار میکنی؟

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
شاید باورت نشه فقط به مدت ۱۰ دقیقه براش گریه کردم

چقد باهم بودین؟