2777
2789
عنوان

اونایی که عشقشون رفته بیان داستان خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 83 پست
شوهرمه خیلی باهم خوبیم فقط تولد علی ۲۸ ابان بود شوهرمم ۲۸ ابان🤣🤣

بسم الله😩😁

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

واست زود بوده عشق عاشقی انشالله خوشبخت باشی همیشه

قربونت ازدواج کردم الان واقعا خوشبختم تولد علی ۲۸ ابان بودم تولد حسین هم ۲۸ ابان ولی شاید باورت نشه من تا الان یادم نبود یهو یادم اومد😂😂

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی واقعا مادرتم اکی بوده باهات؟تف تو شرف خانوادش

مامانم نمیدونست میرم دیدنش شایدم خبرداشت ب روم نمیاورد ک پرونشم ولی میدونست توزندگیمه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

مامانم نمیدونست میرم دیدنش شایدم خبرداشت ب روم نمیاورد ک پرونشم ولی میدونست توزندگیمه

ببخشید ولی چ بی فکر و بی عاطفه بچه کم سنو ول کرده درگیر این مزخرفات بشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان علیو دوست داری

ن بابا هیچ حسی بهش ندارم ن نفرت ن عشق اصلا کلا یادم رفت تا امروز ی تاپیک دیدم یادم اومد داستانمو بگم

الان نفسم حسینه ترنم_۸۲کاربری قبلیمه تاپیکی درمورد حسین زدم بخون

توام اگ جای من بودی ۱۸سالت بود فقط دنبال برگردوندنش بودی دست خودم نبود ۳ سال باهم بودیم تووشادی و غم

عزیزم گند زدی به ایندت اصلا پسری که دیت بزن داره و از ۱۵ سالگی دوست دختر داره و خانوادشم این شکلین مناسب زندگی نبوده فقط طی جو گیری بالا و پایین شدن هورمونات همچین حسی داشتی

قربونت ازدواج کردم الان واقعا خوشبختم تولد علی ۲۸ ابان بودم تولد حسین هم ۲۸ ابان ولی شاید باورت نشه ...

خداروشکر

دیگم بهش فک نکن آدما میرن سمت لیاقتشون

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ببخشید ولی چ بی فکر و بی عاطفه بچه کم سنو ول کرده درگیر این مزخرفات بشه

وقتی میدید علی کمکم میکنه تو درسام و حالم خیلی بهتره و خانوادش درجریانن خواهرش میاد خونمون فکر نمیکرد اینجور بشه