2777
2789
عنوان

از گلو درد ناشی از امیکرون دارم زار میزنم توروخدا یه راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی درمان درد شقاق لعنتی را می‌دونه ناپروکسن پانصد میخورم خوب نمیشه ، پماد گذاشتم شیاف گذاشتم ...می‌ ...

دو تا راه رو امتحان کن

بعد از اینکه از دستشویی میای تفاله ی چایی که هنوز گرمه رو بریز روی دستمال یا نایلون و بزار روی مقعدت بمونه یه ربع اینا

راه دوم که منو نجات داد این بود که قبل از اینکه بری دستشویی شماره ۲ و بعد از دستشویی وازلین بزن به مقعدت حتی یکمم دستتو فرو ببر ... وازلین زیاد 

در عرض چند. روز خوبه خوب میشی

دو تا راه رو امتحان کنبعد از اینکه از دستشویی میای تفاله ی چایی که هنوز گرمه رو بریز روی دستمال یا ن ...

زدم همه چی زدم الان درد دنبالچه منو کشیده ناپروکسن پانصد شیاف آنتی همورویید ، دیگه میخام خودکشی کنم

شما هم امیکرون گرفته بودی؟توروخدا اثر کرد؟دارم میمیرم به ولله

دور از جونت نمیدونم اون بود یانه من گلو دردام طوری که گریه میکنم میشم پوست استخون از بی اشتهایی دیگه الان دوتا جعبه خریدم گذاشتم تو خونه اولش درد بگیره میخورم ساکت میشه 

ولی درکنارش دکتر هم برو بهت دارو بده طبق تشخیصش

پماد همرکس گرفتم خونریزیش خوب شده الان درد دنبالچه امونمو بریده دارم میمیرم دیگه

تو لگن آب گرم بشین آروم میشی باید یبوستت درمان کنی روغن زیتون بخور شیاف گلیسرین بزار یا سیلاکس مایعات هم زیاد بخور

برای ویروس اموکسی سیلین نمیخورن خانومای دکتر 

ویروس گلو رو خشک میکنه و پوست حلق نازک میشه و باعث سوزش و درد میشه 

چرک نداره

نشاسته رو بریز تو اب سرد هم بزن تا باز بشه بعد روی حرارت بذار و خوب هم بزن تا سفت بشه وقتی ولرم شد بخور و بذار روی گلوت بمونه تا هوا به پوست گلوت نرسه و بسوزه 

یکی از راه هاشم اب نبات نعناییه که داروخونه داره و کلو رو خنک میکنه

راه دیگش بخور اوکالیپتوسه 

از همه راحت تر همون نشاسته 

منم دارم اسی یه هفته است مریضم از شدت گلو درد و زبان کوچک حلقم اویز شده چسبیده به زبونم نمیتونم هیچی ...

ذلیل بشه این ویروس وای شوهرم و من داریم زار میزنیم بخدا 

نمیتونم اب قورت بدم

تو رفتی دکتر؟