2777
2789

من مادرم مشهدیه،پس از طرف مادری فامیلی ندارم تو تهران.بابامم که کسیو نداره.فقط من و خواهرمو دارن.

حالا شوهر من خونوادش هی زاییدن.۵ تا بچن.شوهرمم از این مردای لاغر بی عرضه اس که همه سوارش میشن،حالا واسه فردا بدون این که به من بگه به حرف مادرش قوم و قبیله شو دعوت کرده،برادرا و زناشون و خواهرش و...،بعد من که داد و بیداد کردم میگه غذا از بیرون میگیرم،خونه رو هم خودمون دوتایی تمیز میکنیم.

من حوصله زن برادراش و بچه های مزخرفشونو ندارم.

حوصله مادر و پدرشم ندارم.

عید اینجا بودن چن بار میخوان بیان؟

بعد میگم اصلا من نمیخوام خونرو تمیز کنم،میخوام استراحت کنم،میگه باشه خودم تمیز میکنم اصلا.تو هیچ کاری نکن.

ننه اش باید انگار واسه مهمونی دادن ما نظر بده.بعد پررو پررو برگشته به من میگه عزیزم شما که شاغل نیستی،یه روز دیگه استراحت کن حالا.تقصیر منه که با این ریقونه ازدواج کردم.

بعد اینم بگم من طبقه پنجم ساختمون ننه باباش زندگی میکنم،به نامش زدن این واحدو،که وظیفشونم هس‌.

ولی فکر میکنه چه لطفی کردن حالا.

۵ تا زاییدن میخوان لابد به پسر کوچیکه که شوهر منه خونه هم ندن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی حق داری ناراحت باشی ولی ازین ببعد ی تنش قشنگ داشته باش با همسرت تا یاد بگیره اگه دیگه بی مشورت دعوت کرد عاقبت بدی داره.احتمالا قبلا هم بخاطر قلب مهربانت ، بخشیدی و مهونداری کردی که الان اینطوری شده.هرچند شاید خیلی باش بحث هم کردی بی اثر بوده ولی برای جلوگیری از تکرار این قبیل موارد، واقعا ی دعوا قشنگ باش کن که یاد بگیره. ببخش اینقدر رک گفتم. آخه مهمونی مگه فقط ب غذا هست، آدم باید کلی کارکنه.بغد زن خانه دار مگه خسته نمیشه ازین همه کارهای تکراری منزل، دلش میخواد استراحت کنه. 

بعد اینم بگم من طبقه پنجم ساختمون ننه باباش زندگی میکنم،به نامش زدن این واحدو،که وظیفشونم هس‌.ولی فک ...

ببخشیدا ولی چرااینقدر طلبکاری؟ 

پدرخودتم به برادرت آپارتمان بده زن برادرت اینجوری طلبکار باشه,حوصلشونو‌نداشته باشه پشت سرشون حرف بزنه خوبه؟؟؟

بعد اینم بگم من طبقه پنجم ساختمون ننه باباش زندگی میکنم،به نامش زدن این واحدو،که وظیفشونم هس‌.ولی فک ...

ماشالله چ پرتوقع و طلبکاری

از مشهد بردنت پایتخت خونه سند دار دادن بهت، بعد ۳ماه میخوان بیان خونه ات، غدا هم از بیرونه ، خودشم خونه تمیز میکنه، چه المشنگه ایق بپا کردی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد