2777
2789
عنوان

داخل توالت زندگی می کنیم

10220 بازدید | 313 پست

پسرم نزدیک ۹سالشه .شب ادراری داره

هفته ای ی بار رخت خوابشو می شورم 

هر روزم جلو افتاب پهن میکنم ولی خونه بوی ادرار وحشتناکی میده

مثلا ۱۰روز پیش موکت وفرش وپرده اتاق رو شستم دوباره اومد تو اتاق خوابید جیش کرد بازم اتاق بو جیش گرفت

قبلا مشما پهن می کردم الان اصلا و ابدا نمی زاره مشما پهن کنم براش

کلافک کرده

به قدری از خنه وزندگیم متنفرم نطافت روزانه هم برام سخت شده

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید صفحه کلیدم مثل اینکه مشکل داره 

هرحرفی تایپ می کنم حرف جفتی هم تایپ میشه انگار

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

پسر من تکرر ادرار پیدا کرده بود چند وقت دهنم سرویس شد کلا توالت بودیم

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

دکتر بردیش؟؟؟

بله تمام آزمایشات رو داد ی مدتم قرص مصرف کرد

دکتر گفت تنها مشکلش تنبلی و خواب سنگینشه