2777
2789
عنوان

چرا من انقدر آدم وابسته ای هستم آخه

176 بازدید | 34 پست

یکی بهم محبت بکنه وابستش میشم وابستگی شدید پیدا میکنم  سه روز بود داشتم با یکی چت میکردم بعد دیروز بلاکش کردم چون میخوام درس بخونم هدفم درسه الان دارم دیوونه میشم اصلا دست خودم نیست اصلاااااا دست خودم نیست چرا من اینجوریم

یکی نیست بگه آخه نفهممممم کنکورتو بخون دیگه چیکار پسرا داری آخه اصلا من چرا چت کردم باهاش 

لعنت به من خداایاا 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از احساساتت کم کن ب منطقت اضافه کن

چجوری اینکارو بکنم توروخدا راهکار بدید 😔😔

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من کسی رو نشناسم وابسته نمیشم ولی بشناسم دیگه دهنم سرویسههههه

من وابسته ی همه میشم خیلی سخته برام اصلا واقعا مریض میشم

چجوری اینکارو بکنم توروخدا راهکار بدید 😔😔

ازهمین الان شروع کن 

ب این فکر کن چی ب نفعته چی قراره ایندتو بسازه و چی خوشی لحظه ای داره 

اصلا نباید تو این دوره درگیر این مسائل پوچ بشی دختر

همه کس و همه چیز میتونه یه روز تورو ول کنه ولی

درست چی؟ اونم تورو ول میکنه 

برو دانشگاه اونجا کیس بهتر پیدا میکنی الان وقتش نیست

در اول آسایشمان سقف فرو ریخت،هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد

منم وابسته میشم اگ ترکم کنه مث سگ زجه میزنم الانم تو همون حالتم

دقیقا منم تو همون حالتم و حس عذاب وجدان به شدتتتتتت زیادی دارم که بلاکش کردم

ازهمین الان شروع کن ب این فکر کن چی ب نفعته چی قراره ایندتو بسازه و چی خوشی لحظه ای داره اصلا نباید ...

باور میکنید همه ی اینچیزا میدونم همه رو میدونم ولی منه نفهم پا شدم این غلطو کردم وایی

آخه از من دیوونه تر مگه هست اصلا تو دنیا

من بلاکش نکردم ولی با خودم کنار اومدم ک دیگ نیس

چند وقت باهم حرف میزدید؟

من ۲ روز بود😅

اصلا وقت زیادی نبود برای وابستگی

باور میکنید همه ی اینچیزا میدونم همه رو میدونم ولی منه نفهم پا شدم این غلطو کردم واییآخه از من دیوون ...

عب نداره  اقتضای سنته 

خیلیم خودتو سرزنش نکن نتیجه برعکس میده

در اول آسایشمان سقف فرو ریخت،هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد

عب نداره اقتضای سنته خیلیم خودتو سرزنش نکن نتیجه برعکس میده

الان برم درس بخونم درست میشم ولی خب عذاب وجدان دارم😅