2777
2789
عنوان

24 کیلو وزن کم کردممم

98 بازدید | 6 پست

سلاممم دوستانن امید وارم حالتون عالی باشه

من توی 5 ماه 24 کیلو وزن کم کردم اولین رژیمی بود که تا این 19 سال عمر گرفتم و در اولین رژیم موفق شدم هنوز یکم دیگه مونده که اونم به زودی اب میشهه😂

شروعم از آبان ماه بود 

و این 5 ماه اصلا پشت سر هم نبود هم چندین بار تولد دعوت شدم و کیک تولد و پفک و میخوردم اصلا منع نداشتم هروقت هوس میکردم میخوردم اما وقتایی که جدی بودم قند کامل حذف میشد 

با کالری شماری و در هفته 3 روز ورزش تو خونه (گاهی اصلا ورزش هم نمیکردم) موفق باشین🙂🙂

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

من تو ۴ماه دوازده کیلو.. فعلا ۷کیلو اضافه دارم که هم باشگاه رفتم هم کالری شماری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکت باشه عالیه ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم فعلا ۷ تا کم کردم هنوز راه دارم 😀

عالیه تو میتونیییی فقط انجامش بده بهترین حس دنیاست🙂

و آدمی‌ زاد؛طومار طولانی انتظار است.

خیلی هم عالی موفق باشیییی

ممنونم و همچنین 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!