2777
2789
عنوان

شایدتنهایی سخت باشه ولی

239 بازدید | 35 پست

بهترازاین کع عشق گدایی کنم هروقت دلش خواس جواب زنگ وپیام بده اوایل رابطه جوری رفتارمیکنن که انگارمیخوان بگن همیشه هستیم باهاتون بدمدتی حتی جواب پیامتونمیدن 

فدای سرم چقدرغصه بخورم ن اعصابی موندنه معده ایی ن دلخوشی دیگه تنهایی انتخاب می‌کنم تااخرعمرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دقیقا ارزش این همه غصه رو نداره آدما میان ک برن موندنی نیستن

خیلی راحت اشکم درمیاره بدش میگ حقته من حقم هس وقتی پدرم منودوست نداره چ انتظارازبچه مردم آنقدری که من گریه میکنم اشکم میادخداکمکم نمیکنه

خیلی راحت اشکم درمیاره بدش میگ حقته من حقم هس وقتی پدرم منودوست نداره چ انتظارازبچه مردم آنقدری که م ...

بنظرم ازین آدم دوری کن 

تنها راهش همینه محبت رو از کسی گدایی نکن خودت خودتو دوست داشته باش 

دست خودتو بگیر به زندگیت ادامه بده در آینده حتما آدم درستی سر راهت میاد غصه نخور🙏🏻🌹

اره همیشه دردسترسم

همونه! گاهی ما خودمون باعث رفتار اشتباه دیگران میشیم.‌ بعد از اونا ناراحت میشیم

کتاب زنان  زیرک رو بخون 

درضمن مردا ب زندکی شبیه بازی نگاه میکنن دوست دارن کشف کنن ماجرا جویی کنن پس عشقت رو کف دستت نگیر ... بذار تو مشتت باهاش گل یا پوچ بازی کن... .( اذیت و نامردی نه ها... ولی بذار بگرده ماجراجویی کنه راجع ب احساست...

اره همیشه دردسترسم

و تا وقتی رفتارت رو اصلاح نکنی نفر بعدی و بعدی و بعدی هم همین برخورد رو باهات داره

زیاد در دسترس نبودن فقط شامل مرد زن نیست ... حتی تو روابط دوستانه و خونوادگی هم اونی ک زیاد در دسترس نیست عزیز تره ...