2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن

40 بازدید | 1 پست

بچه ها کدومتون عاشق گربه بوده و برا خودش گربه گرفته برده خونه؟

میگم ی سوال مهم دارم، بعد چند مدت برات عادی شد یا هنوزم اون ذوق و شوقشو داری؟🥲

فرقی نداره به نظرم وقتی عاشقش باشی همیشه ذوق و شوقش رو داری برات تازگی داره

من خودم ۲سال عروس دارم هنوزم برام تازگی داره

۱سال بیشتر خرگوش داشتم همینطور

عاشق گربه ام ولی شرایطش ندارم

تازه هر چی بگذره محبت و وابستگی بینتون بیشتر هم میشه بیشتر دوستش داری

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

من نه ساله دارم 

خواهرم به اصرار زیاد خرید برای خودش 

منتهی این گربه پرشین ، از همون اول جون من خیلی خیلی مهربون تر بودم باهاش ( من مخالف بودم منتهی خیلی به حیوانات و گل و گیاه چون آزار نمی‌رسانند به آدما علاقه دارم و دلم میسوزه براشون ) اومد سمت من و جذب من شد نه خواهرم 

خواهرم همه خرج هاش رو میده منتهی اصلا سمت خواهرم نمیره و هر وقت روی مبل لم داده و خواهرم میاد اون سمت میشینه ( حتی کنارش هم نه فقط روی یه کاناپه مشترک میشینه ! ) گربه پا میشه میره🤣

اولایش برای من و آبجیم عادی بود 

یعنی یه حیوون خونگی ساده ولی حالا که سالها میگذره ، متاسفانه خیلی خیلی وابسته اش شدیم و همیشه نگرانشیم که مریض نشه و دست و پاش نشکنه 

منظورم اینکه شوق و علاقه ، جاش رو میده به محبت و نگرانی مثل بچه ( گفتم مثل بچه نه خود بچه !)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.