2777
2789
عنوان

مامانم خیلی حسوده😭😭😭😭😭

683 بازدید | 51 پست

الان اومد پیشم بهش گفتم ک اینارو سفارش دادم .گفت لغوشون بزن چرا سفارش دادی.هرچی بخام سفارش بدم از دل صافم نشونش بدم میگه اوق اینا چیه خیلی حسوووووده.قشنگ معلومه 

بهش گفتم من بیشعورم ک با تو حرف میزنم واقعا.وگرنه چرا واسه همه چی بهم میگی لغو بزن وسفارش نده متنفرم ازش حالم ازش بهم میخوره بقرانننننننننن زده تو ذوقم دیگه متنفرم کرده از زندگی

شماهم مادراتون این شکلی ان؟😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگیم یادم نیس چیزی خریده باشم گفته باشه خوشگله حتی لباس فورا یه انگ روش میزاره

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

تو زندگیم یادم نیس چیزی خریده باشم گفته باشه خوشگله حتی لباس فورا یه انگ روش میزاره

دقیقا همیشه میزنه تو ذوقم حالمو بهم زد ولی وقتی خواهراش هرکاری کنن چنان ذوقشونو میکنه ک حد نداره چقد خوشحال میشه چیز میخرن

دقیقا همیشه میزنه تو ذوقم حالمو بهم زد ولی وقتی خواهراش هرکاری کنن چنان ذوقشونو میکنه ک حد نداره چقد ...

خدایا همینو بگو همیشه برادر زاده هاش اولویتن ..اونقدر که تواین زندگی تحقیرم کرده هیچی ازم نداشته همیشه باعث. تپش قلب واضطرابمه

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

خدایا همینو بگو همیشه برادر زاده هاش اولویتن ..اونقدر که تواین زندگی تحقیرم کرده هیچی ازم نداشته همی ...

منم اینقدر دوسشون داره ک حد نداره انگار اونا بچه هاشن

بهش گفتم مشکلتو باهام حل کن اصن ببینم چته.

انگار ارث باباشو خوردم.

منم اینقدر دوسشون داره ک حد نداره انگار اونا بچه هاشنبهش گفتم مشکلتو باهام حل کن اصن ببینم چته.انگار ...

من بعد ازدواجمم این چرخه ادامه داشته ...

خاهرگلم مادر منم همینه 

عزیزم اصلا بهش اهميت نده هرچی میخای بخر بهش نشون نده 

کارخودتو بکن ..سعی کن دوستای خوب پیدا کنی 

سعی بمادرت تکیه نکنی وابسته نشی 

چون زندگیتو نابود میکنه