2777
2789
عنوان

من مقصرم یا مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 92 پست
اخه همسر من کلا خرج خونه اونارو میده عزیزم پدرش بیکاره

درسته اما باید دراین موردحرف بزنیدتاکی اینموضوع ادامه داره الان داداش منم بن خریدبهش میدن میده دست مادرم  وازحقوقشم بعضی وقتاخریدمیکنه براخونه امادرصورت عقددگه هزینه خونه خودش میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تا‌ وقتی‌ زیر ی سقف نرفتین‌ و نامزدتون‌ هنوز تو خونه‌ پدرشه حق اوناس‌ حالا نمیشه ک بده ب شما بگه برو ...

اخه خرج خونه پدرش کلا میده و من بهش چیزی نمیگم در کل از خیلی چیزا گذشت کردم مثلا باید عیدی میاوردم برام نیاوردن چون همسرم داره خرج یه خانوادع پدر مادرش اینا میدع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا ما اگه دور همی میرفتیم بیرون و پدر شوهرم ی میوه ای که خاص اون منطقه بود رو میخرید حتما مادرشوهرم برای مامانم اینام میذاشت اما مادرم همچین محبت کردنایی رو اصلا بلد نیست با اینکه مهربونه و خساستی تو اینچیزا نداره ولی اصلا این مدل محبت ها رو بلد نبود 

اما خب مثلا مامان من وقتی مادرشوهرم اینا میومدن خیلی زسمی پذیرایی میکرد و مادر همسرم خودمونییی

این اتفاقات به میزان خودمونی بودنتون ربط داره و حساب کتابای بینتون 

درسته اما باید دراین موردحرف بزنیدتاکی اینموضوع ادامه داره الان داداش منم بن خریدبهش میدن میده دست م ...

خداخیرت بده من تازه ایقد دل بزرگی دارم میگم همش برای اون حداقل تعااااا ف میمزد

اخه خرج خونه پدرش کلا میده و من بهش چیزی نمیگم در کل از خیلی چیزا گذشت کردم مثلا باید عیدی میاوردم ب ...

ببین قشنگم اشتباهت اینجاست جایی که باید متوقع باشی نیستی و بر عکس

شما همسرت که بیکار نیست پس باید ازش بخوای چیزی که نیازت هست یا رسم و رسومتون هست مگر که اول کار همسرت گفته باشه باید طبق رسم ما پیش بریم و گرنه عیدی اوردن رو باید انجام میدادن 

ی تیکه طلا الان در کمترین حالت بیست سی تومن هست بعد شما گیرت رو چهار تا کیو و تی تاپه؟مثل خودمی مسایل مهم برات اولویت نیستن و این اشتباهه پس مثل من نباش

خداخیرت بده من تازه ایقد دل بزرگی دارم میگم همش برای اون حداقل تعااااا ف میمزد

خب اخه به فرض میدادن به شما خب

بعد مطمینا مامانت و پدرت قبول نمیکردن که اون خوراکیا رو ببری خونتون 

قطعا بهت میگفتن اخه ب چه مناسبت داماد بن خریدش رو بده ما 

شما از رفتارشون ناراحت شدی اما فکر نکنم واقعا توقع میداشتی بدن ببری خونتون؟مگر که خودت خونه مجردی داشته باشی؟؟ خونه ی جدا دارین؟یا با مامان اینا هستی؟

ببین قشنگم اشتباهت اینجاست جایی که باید متوقع باشی نیستی و بر عکسشما همسرت که بیکار نیست پس باید ازش ...

نه اخع تا بهش میگم میگع ندارم و منم چیزی نمیگم 

اما این بن خرید بود 

خب اخه به فرض میدادن به شما خببعد مطمینا مامانت و پدرت قبول نمیکردن که اون خوراکیا رو ببری خونتون قط ...

نه من سرکارم اتاق جدا دارم میتونم ببرم اونحا هر روز یدونه بخرم نه اینکع حق شوهر من بخورن تازه ناراحتم بشن 

همیشه محبت میشه وظیفه و بعدم ناراحت میشن چرا بیشتر ندادی

نه اخع تا بهش میگم میگع ندارم و منم چیزی نمیگم اما این بن خرید بود

اشتباه میکنی باید به اندازه ای که از روز اول میدونستی چقدر توانایی داره برات خرج کنه 

مثلا اگه گفتی حقوق کارمندی هست و ماهی بیست و پنج دارم باید به همون مقدار هزینه کنه و عادتش بدین به طلا خریدن که هم به درد فردای خودتون دوتایی میخوره هم  باعث میشه تو اطرافیان به چشم بیاین و خودتم لذت زیورالاتت رو ببری

پس دیگه از حقت نگذر و اگر گفت ندارم شما ی جور با سیاست بهش بفهمون که منتظر کادو هستی

به نظرم اگه قرار بود خرج خانوادش رو بده میتونست از اول بگه من هر ماه نصف حقوقمو باید بدم به خانوادم اونوقت شمام تکلیفت روشن بود ولی اینجوری درست نیست و شمام میتونی بگی منم حقوقمو میدم به خانوادم و در اصل زندگی خیلی مسخره میشه منم منم 

پس ایشونم باید از تفره رفتن و شونه خالی کردن پرهیز کنه و شمام نباید بذاری که بی خیال با ی کلمه ی ندارم خودشو راحت کنه

دقیقا همون روز لباس پوشیدن من ایراد گرفتن

خب پس اصلا زیر بار مواد خوراکی نرو‌ بگو اصلا بحث اونا نیست من دلم نمیخواد لباسامو عپض کنم بگو به اونا چه مگه خودشون جی میپوشن که به من ایراد میگیرن