2777
2789
عنوان

دوستان تبريزي بيايد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 48 پست
بچه ها بازار فرش مزه هست يا نه ؟؟ خونه استاد شهريار خوبه ؟؟

والاماخودمون تبریزیم زیادجرات نمیکنیم بریم بازارفرش البته مردامون اجازه نمیدنااااا میگن اونجاجای مردهاس 

خخخخخخ

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بازار فرش مزه هست يا نه ؟؟ خونه استاد شهريار خوبه ؟؟

اگه به جاهای تاریخی علاقه مند باشین خونه ی استادشهریارهم بهتون میچسبه.... 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
همشهری اوردا کوفته زاد وار؟

بله همشهری هرنه ایستسن وار..... غذالاری چوخ یملی اولار 

اگه به جاهای تاریخی علاقه مند باشین خونه ی استادشهریارهم بهتون میچسبه.... 

ما الان بازازتبريز هستيم آدرس خونه استاد شهريار ميگيد؟؟

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
باشه پس برید بالاترازمیدون ساعت اول پیاده گذرتربیت رستوران شهریار که یه جای تاریخیه قبلا حمام نوبربو ...

عزيزم ما الان پيش بازار شمس تبريزي هستيم از هركي ميپرسيم نميدونه كجاس ؟ميشه بگي از كجا بريم

عزيزم ما الان پيش بازار شمس تبريزي هستيم از هركي ميپرسيم نميدونه كجاس ؟ميشه بگي از كجا بريم

عزیزم بایدداخل پیاده گذرتربیت بشین تاانتهاش برین گفتم که ازسمت میدون ساعت برین راحتره 

خیابون ارتش جنوبی توی کوچه ی مقصودیه 

ازرونقشه برین راحتره اگه توموبایلتون داشته باشین راحتره 

ما الان بازازتبريز هستيم آدرس خونه استاد شهريار ميگيد؟؟

ابتدای تربیت ماهی اینامیفروشن تاانتهاش برین که هرسمتش مغازه داره به انتهاش که رسیدین سمت راستتون رستوران شهریاره یه کیوسک مطبوعاتی هم  هستش 

خیابون ارتش جنوبی توی کوچه ی مقصودیه  ازرونقشه برین راحتره اگه توموبایلتون داشته باشین راحتره& ...

البته اینی که گفتم توارتش جنوبی هس خونه استادشهریاره

كوفته تبريزي كجا بخوريم 

خوش آمدین 

عزیزم کوفته تبریزی 

کوی ولیعصر 

از طرف کلانتری به سمت فرهنگ شهر 

همون اوایل رستوران آبا 

فقط کوفته تبریزی داره

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
سلام بچه ها حالا که همه اینجایید چنتا مزون خوب معرفی کنید که مانتوهاش تک باشن تازه عروسم

مانتومهدی شعبه ی برج شهر مانتوهاش خوشگله من از مزون نمیخرم اونجا خوشگله یکی هم توآبرسان مانتو سعید هم جنسای تک داره 

ابتدای تربیت ماهی اینامیفروشن تاانتهاش برین که هرسمتش مغازه داره به انتهاش که رسیدین سمت راستتون رست ...

ما الان اول خيابون تربيت هستيم يكي از فروشنده ها ميگه رستوران شهريار بستس

ما الان اول خيابون تربيت هستيم يكي از فروشنده ها ميگه رستوران شهريار بستس

والا نمیدونم آخه چرا!!!