2777
2789
عنوان

دوستان تبريزي بيايد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 48 پست
ائل گلي قبلا رفتيم غذاي سنتي ميخوايم بخوريم 

باشه پس برید بالاترازمیدون ساعت اول پیاده گذرتربیت رستوران شهریار که یه جای تاریخیه قبلا حمام نوبربوده جزواماکن تاریخیه که رستورانش کردن غذاهاش محشره مخصوصا یه غذای خاصی به اسم نقش جهان داره که حرف نداره 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برین سردرود رستوران های سنتی هست از جمله برکه،باغچه،چهارباغ من برکه رفتم عالیه فضاش

ممنون تلفظ اسم مكانشو متوجه نشدم سَرد رود ميشه 

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
باشه پس برید بالاترازمیدون ساعت اول پیاده گذرتربیت رستوران شهریار که یه جای تاریخیه قبلا حمام نوبربو ...

چشم مرسي عشقم

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
ممنون تلفظ اسم مكانشو متوجه نشدم سَرد رود ميشه 

اره عزیزم اونجوریه تلفظش رستوران آنا .برکه. میعادو.....

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 

سردرود یاهمون به لهجه ی خودمون سَردَری   یکم دوره اماتوخودتبریز بخواین کوفته یاهرغذای دیگه نوش جان کنین شهریاربهترینه مطمئناً عاشقش میشین.... یه کافی شاپ هم داره میتونین بعدش چایی و.... میل کنین 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
چشم مرسي عشقم

خواهش فدات هم غذامیتونین بخورین هم اینکه نزدیک خودبازار وتربیت هستش که کلی مغازه داره.... ای جاااانم مخصوص ماخانما