2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی شوهرش مشابه همسرمه نظر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 96 پست
وقتی مهریه بذاری اجرا دیگه فاتحه اون زندگی خوندست کسی مهریه میذاره اجرا که دیگه نمیخواد زندگی کنه

نداشته بودم وقتی دیدم رفته شکایت سرقت رو من و بابام و داداشم کرده،بعدش رفته شکایت تمکین کرده،بعد فهمیدم حساباشو خالی کرده ماشینشو زده بنام خواهرش،یعنی خودشو آماده کرده بود من بعد همه اینا دیگه ناچار مهریمو گذاشتم اجرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زندگیت رو دوست داشتی و تجربه قهر داشتی نیومده دنبالت چرا دوباره رفتی قهر

تو رو خدا تاپیکو کامل بخونید من قهر نیومد بزور از خونه بیرونم کرد،چیکار میکردم تو کوچه میموندم

نداشته بودم وقتی دیدم رفته شکایت سرقت رو من و بابام و داداشم کرده،بعدش رفته شکایت تمکین کرده،بعد فهم ...

ببین این مرتیکه درست بشو نیست قالشو بکن.بچه ام نداری عالیه.برو سرکار خودت رو سرگرم کن.اینا خانوادگی پرتوقع ان.برگردی پررو ترم میشن.ولی بازم خودت تنها پیش یه مشاور خوب برو شرایطو بگو ببین نظر مشاور چیه.خانوادت چی میگن؟پشتت هستن بخوای جدا شی؟

تو رو خدا تاپیکو کامل بخونید من قهر نیومد بزور از خونه بیرونم کرد،چیکار میکردم تو کوچه میموندم

زنگ نزدی صد وده 

بله بعدش خوندم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حالامیگه چی سرقت کردین😅خدایاامان ازدست آدم نفهم

روزی که بیرونم کرد طلاهامو بزور گرفت منم شبش رفتم برداشتم اونم رفته شکایت سرقت کرده😏😏😏برا دوتادونه طلایی که مال خودمه شکایت کرده بعد خواهر عوضیش به همه گفته زن اگه زن باشه مهریشو میبخشه

اون شکایت تمکین کرده

واسه همین میگم برو تو شکایت کن 

اون تو رو از خونه انداخته بیرون پس تو باید شکایت تمکین کنی 

اگه نکنی محکوم میشی ولی چون اون تو رو بیرون کرده راحت می تونی شکایت کنی بگی از خونه بیرونم کرده عدم تمکین. 

راحت هم مهریه اتو میده هم طلاق هم محکوم میشه 

البته اگر قصدت جدیه

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

ببین این مرتیکه درست بشو نیست قالشو بکن.بچه ام نداری عالیه.برو سرکار خودت رو سرگرم کن.اینا خانوادگی ...

خونوادم که میگن جدا شو،پیش مشاورم رفتم اصلا از اول قصدم این بود مهریمو بزارم اجرا ولی مشاورم گفت زندگیتو خراب نکن پلای پشت سرتو خراب نکن ۳ ماه صبر کن اگه نیومد بزار اجرا بزار بفهمه تو هم اعتماد بنفس داری،قربونش برم خودش کاری کرد یه ماه بعدش گذاشتم اجرا،ذاتا مشاورم میگفت انتخابت اشتباه بود هم همسرت هم خونوادش سمی هستن،میگفت شوهرت زورگو هست فقط میخواد بهت کنه

مثل بید میلرزیدم نمی‌تونستم زنگ بزنم اما رفتم شکایت کردم گفتن خونه بنام کیه گفتم شوهرم گفت خب از خون ...

وا چه مسخره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)