2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی شوهرش مشابه همسرمه نظر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 96 پست
خب الان بگو دیگه مهریمو گذاشتم اجرا😂

برو به مقدار مثلا ده بیست تا مشروب بخر بزار تو خونه

بعدش زنگ بزن پلیس حواست باشه اثرانگشت نمونه و دوربین نباشه 

از راهی برو که حتی تا چند کیلومتریت دوربین نباشه

بعد به پلیس که زنگ بزنی سابقه براش درست میشه از کار میزننش و همین سابقه باعث میشه بتونی برعلیهش استفاده کنی و مهریه بگیری 

بابت این مدت هم که تو خونش کار کردی توی دادگاه بگو یه مبلغی تعیین میشه باید بهت بده

اگر چیزی به نامته بفروش عوضش کن چون اگر ماهیت هدیه عوض بشه نمیتونه ازت بگیره 

طلاهات هم حتی باید عوض کنی وگرنه میتونه ازت بگیره 

یه بار هم برو خونت بحث راه بنداز باهاش کتک بخوری فرداش برو اگاهی بگو تو خونه راهم نمیده کتکم میزنه انداختتم بیرون پلی یمیره عدم تمکین میزنه و نامه پزشک قانونی بگیر بابت کتکی که خوردی هم معاوم میشه صلاحیت نداره و راحتتر میتونی طلاق بگیری و کل مهریه شاملت میشه وهم باید بابت کتک بهت پول بده 

راهکار دیگه خواستی در خدمتم😂

برو به مقدار مثلا ده بیست تا مشروب بخر بزار تو خونهبعدش زنگ بزن پلیس حواست باشه اثرانگشت نمونه و دور ...

راهکارات عالی بود😂😂😂ولی من الان تبریز خونه بابامم اون تهران،خونمونم اجاره بود تا ماه دیگه قرارداشت هست اصلا نمی‌دونم عضو کرده یا نه،در ثانی پارکینگمون دوربین داره😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی به دو نمیکردم،مثلا میومد میگفت به خواهرم زنگ بزن اوکی میزدم فرداش بازم میومد میگفت به خواهرم بزن ...

متوجه شدم توقعات بچگانه و بی جا داره،ولی همینو میشه باصبر یواش یواش درست کرد ،چاره چیه هر زندگی یه گیری داره اومدیم بمونیم ،درست کنیم،حالا ان شالله که خیر ،فعلا صبور باش تا چه پیش مید،بسپر به خدا ،خودش واست درست میکنه ،بگو خدا تو وکیل من ،من دیگه کاری ندارم

بسپر

راهکارات عالی بود😂😂😂ولی من الان تبریز خونه بابامم اون تهران،خونمونم اجاره بود تا ماه دیگه قرارداش ...

خب پس از همون روش که برگرد دعوا درست کن کتک بخوری استفاده کن تا از خونه رفت بیرون سرکار شروع کن وسیله های خونه روبشکون و صحنه سازی کن و قبلشم خودتو زخمی تر کن  و زنگ بزن پلیس بیاد بگو جونم درخطره تهدید به مرگ کرده منو 

در حال هم از داخل قفل کن کلیدش بنداز توی چاه سیفون بکش تا بره، قبل از این اتفاق گوشیتو بزن زمین یکم صفحش خورد بشه و همونو توی صندوق ماشینش قایم کن و از قبل که بری یه خط به اسم پدر یا مادر بگیر با یه گوشی ساده بنداز روش 

به پلیس که زنگ زدی اومد بگو کتکم زده چون اینجا شهر غریبم و خانوادم نیستن گوشیمو هم گرفت که نتونم به کسی خبر بدم اما چون از قبل تهدید به مرگ شده بودم یه گوشی همراه خودم اورده بودم برای کم و زیاد 

در هم روم قفل کرد نتونم جایی برم به کسی خبر بدم 

به 123اورژانس اجتماعی هم زنگ بزن 

خیلی تاکسیک و تمیز کار انجام بده 

برو موفق باشی، اونم میشه اولین و اخرین بارش که از این غلطا بکنه 😂