الان دو ماهه خونه بابامم نه زنگ نه پیام هیچی،همسرمم به خونوادش گفته کسی حق دخالت نداره،اون خودش از خونه بیرونم کرده خودشم رفته شکایت تمکین داده منم مهریمو گذاشتم اجرا،به همه گفتن زنی که مهریشو بزاره اجرا بدرد زندگی نمیخوره طلاقش میدیم(یه جور بازی روانی را نیندازن)تو زندگی مشکل داشتیم ولی رابطمون بدم نبود خوبم نبود مثلا باهم بودیم بیرون میرفتیم تفریح داشتم بغلم میکرد ابراز دوست داشتن مگه میشه الان دوماه از زنش بی خبر باشه،پارسالم دو ماه اومدم خونه بابام نیومد آخرشم خودم رفتم،بنظرتون الان هدفش واقعا طلاق؟یا هدفش میخواد بازم خودم برگردم که عمرا برگردم طلاق از این بهتره،اونم فک نکنم بیاد چون هم خونوادش یادش میدن از ترس اونا نمیتونه هم مغرور و زورگو هست،اگه اون بیاد باید شرایط منو قبول کنه اینو خودش میدونه ،نمیدونم هدفش چیه ،تو رو خدا هر کی شرایط مشابه داشت بگه
واسه همین میگم برو تو شکایت کن اون تو رو از خونه انداخته بیرون پس تو باید شکایت تمکین کنی اگه نکنی م ...
اون دیگه شکایت کرده منم تو دادگاه باید دفاع کنم،ولی وکیلم گفته به هیچ وجه نمیگی طلاق،میگی برمیگردم حکم که از قاضی گرفتی پرونده بسته شد دیگه نمیتونه کاری کنه
خونوادم که میگن جدا شو،پیش مشاورم رفتم اصلا از اول قصدم این بود مهریمو بزارم اجرا ولی مشاورم گفت زند ...
تکلیفتو با خودت روشن کن من فک نمیکنم قصدش ترسوندن تو باشه قصدش واقعا جداییه اما میخواد بدون مهریه و همه چی تموم شه این بازی روانیو راه انداختن ببخشی مهریه رو.بنظرم اگه خانوادتم موافقن و خودتم مطمئنی که آدم بشو نیست تمومش کن بالاخره باهاش زندگی کردی میدونی چه جور آدمیه دیگه
روزی که بیرونم کرد طلاهامو بزور گرفت منم شبش رفتم برداشتم اونم رفته شکایت سرقت کرده😏😏😏برا دوتادون ...
بهش بگو زنیتت رو ثابت کن برو ببخش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
این روانیه ولی یه وکیل بگیر و برگرد خونه و ثابت کن ک از خونه بیرونت کرده اینجوری دادگاه ب نفع تو میش ...
ذاتا تو دادگاه محکوم،چون خودش شکایت کرده و تو شورا حاظر نشد منم گفتم تمکین میکنم زنگ زدن بهش برنداشت پرونده رو فرستادن دادگاه،وقتی تو این دو ماه نه زنگ زده نه پیام داده،منم گفتم تمکین میکنم پس کلا محکوم