2777
2789

موهام تا یکم پایین تر از باسنم بود 

چند هفته پیش تا کتفم کوتاه کردم ۴ ساعت باهام بحث کرد که چرا کردی

امروز تا یکم پایین تر از گردن کوتاه کردم بیدار شد انگار شوک برقی بهش وصل کردن🤣

میگه تا آدم دوثانیه پیشت نیس هویت فیزیکی تو از بنیان عوض میکنی🤧

ولی بهم میاد، چرا اینجوری میکنههه

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

شوهر من بیزاره از موی کوتاه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بیزاره از موی کوتاه

این چنان قشقرقی به پا کرد دفه اول

الان چون پاشد دید ناهار آبگوشت گذاشتم چیزی نگف

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

خب ی سری ها موهای بلند دوست دارن 

من خودم واقعا موهای کوتاه دوست ندارم 

ولی رلم هیچ وقت راجب موهام هیچی نمیگه 😑 هیچ کاری ام باهاشون نمیکنه ها تا کمرمه 

فقط می‌دونه تا کمر مو دارم همین 😂 بعد رفته بودم کراتین کرده بودم قهر بودیم باهم همش می‌گفت به خدا ریده باشی تو موهات ها من قبلی و می‌خوام بعد بلند شده بود با موتور آمده بود ببینه موهام چ جوری شده 

می‌گفت رنگم کردی 😑😂 زرد میکردی دیگه 

ی بارم میخواستم چتری بزنم هنوز از در نرفته بودم بیرون آمده بود ببینه زدم یا ن 

احساس میکنم حساسه ولی بروز نمی‌ده 

(:A__•~•__M:)
یک روز بیدار میشه میبینه پسرونه زدی فکر کنم اونموقع سکته میکنه

نهههه از اون مدل متنفرم

الان کل گردنمو پوشونده

یکم پایین تر از گردن

بهمم میاد آخه

ولی این چون از اول منو با موی بلند دیده ترجیحش موی بلنده