2777
2789
عنوان

تو رو خدا هر کی شوهرش مشابه همسرمه نظر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 96 پست
من خودم به یه نتیجه‌ای رسیدموقتی بی احترامی از خانواده‌ی شوهر میبینم خودم همونجا جوابشونو میدمچون او ...

اتفاقا شوهر من مقصره،فک کن خواهرش با پرویی تمام به شوهرم میگفت زنتو خونه من نیاز بیاری بیرونش میکنم منم نمیدونستم،قرداش منو برد اونجا اونم منو بیرون کرد اینم مثل بیشعورا موند نگا کرد،فرداش بازم بزور برد،این زن و زندگی نمی‌فهمه یعنی چی،تو روم میگفت دوست دارم عاشقتم ولی وقتی خونوادشو میدید انگار نه انگار زن داره

دیگه وقتی نه زنگ میزنن نه دنبالم میان،دوماهه انگار نه انگار نه زن داره نه چیزی،رفته ازم شکایت سرقت ط ...

ببین اگه اشتی ام کنید تااخر عمر این اتفاقا یادتون میمونه توهربحثی پیش میکشید دلتون هیییچوقت ازهم صاف نمیشه مردی که به خانوادش بگه زنگ نزنیدبش وفلان دیگه فاتحش خوندس خودت زودتر تمومش کن

زندگی فارق از معنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی قدر پروریه اعصابم خورد شده .احترام احترام میاره چرا مامان تو باید زنگ بزنه .یک بار که مامان تو زن ...

خواهر شوهر عقده این با مامانم قطع ارتباط کرده بود سر چی سر اینکه تو پارسال قهر کرده بودی باید مامانت به ما زنگ میزد خوش و بش میکرد نباید براش مهم بود که دخترش قهر کرده😐کلا زندگیمو این خواهر شوهرم بهم ریخت،مثلا زنگ میزد به شوهرم میگفت زنت به من زنگ نمیزنه شوهرمو شب میومد میگفت بیا طلاق بگیریم

اتفاقا شوهر من مقصره،فک کن خواهرش با پرویی تمام به شوهرم میگفت زنتو خونه من نیاز بیاری بیرونش میکنم ...

واااای چقدرواعصاب،این مردزندگی نیس ونمیشه

هم خانوادش تورونمیخان وروش اثرمیزارن،هم شوهرت دهن بینه ونمیتونه مدیریت کنه

اینطوری همیشه جنگ اعصاب داری

بریدمشاوره وتصمیم نهایی روبگیر گلم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ببین اگه اشتی ام کنید تااخر عمر این اتفاقا یادتون میمونه توهربحثی پیش میکشید دلتون هیییچوقت ازهم صاف ...

منم دیگه مهریمو گذاشتم اجرا بعدشم طلاق،ذاتا زخمایی قبلیمم التیام نداده😏

اومد داد و هوار که عید مامانت به مامانمو خواهرم زنگ نزده،شوهر خواهرم بازنشست شده بابات زنگ نزده،ماما ...

مامانش اینا پرش کردن برگردی اوضاعت بدتر میشه انگار

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اتفاقا شوهر من مقصره،فک کن خواهرش با پرویی تمام به شوهرم میگفت زنتو خونه من نیاز بیاری بیرونش میکنم ...

بعر اول میگفتی وابسته پ بوه ننه نیستی 

میگفت وی؟

منظورم روز خواستگاری

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
واااای چقدرواعصاب،این مردزندگی نیس ونمیشههم خانوادش تورونمیخان وروش اثرمیزارن،هم شوهرت دهن بینه ونمی ...

مشاورم نمیاد آخه،نمیفهمه که باید زنش اولویتش باشه مثل یک از خواهرش میترسه،فک کن بهم میگفت برو خونه خواهرم میگفتم نمیرم اونا بی احترامی کردن میگفت پس بیا طلاق بگیریم،یه بار به مامانم زنگ زده بود میگفت خواهرم کمرش درد می‌کنه زنگ بزن حالشو بپرس😐

وقتی زندگیت رو دوست داشتی و تجربه قهر داشتی نیومده دنبالت چرا دوباره رفتی قهر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)