الان دو ماهه خونه بابامم نه زنگ نه پیام هیچی،همسرمم به خونوادش گفته کسی حق دخالت نداره،اون خودش از خونه بیرونم کرده خودشم رفته شکایت تمکین داده منم مهریمو گذاشتم اجرا،به همه گفتن زنی که مهریشو بزاره اجرا بدرد زندگی نمیخوره طلاقش میدیم(یه جور بازی روانی را نیندازن)تو زندگی مشکل داشتیم ولی رابطمون بدم نبود خوبم نبود مثلا باهم بودیم بیرون میرفتیم تفریح داشتم بغلم میکرد ابراز دوست داشتن مگه میشه الان دوماه از زنش بی خبر باشه،پارسالم دو ماه اومدم خونه بابام نیومد آخرشم خودم رفتم،بنظرتون الان هدفش واقعا طلاق؟یا هدفش میخواد بازم خودم برگردم که عمرا برگردم طلاق از این بهتره،اونم فک نکنم بیاد چون هم خونوادش یادش میدن از ترس اونا نمیتونه هم مغرور و زورگو هست،اگه اون بیاد باید شرایط منو قبول کنه اینو خودش میدونه ،نمیدونم هدفش چیه ،تو رو خدا هر کی شرایط مشابه داشت بگه
من خودم به یه نتیجهای رسیدموقتی بی احترامی از خانوادهی شوهر میبینم خودم همونجا جوابشونو میدمچون او ...
اتفاقا شوهر من مقصره،فک کن خواهرش با پرویی تمام به شوهرم میگفت زنتو خونه من نیاز بیاری بیرونش میکنم منم نمیدونستم،قرداش منو برد اونجا اونم منو بیرون کرد اینم مثل بیشعورا موند نگا کرد،فرداش بازم بزور برد،این زن و زندگی نمیفهمه یعنی چی،تو روم میگفت دوست دارم عاشقتم ولی وقتی خونوادشو میدید انگار نه انگار زن داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی قدر پروریه اعصابم خورد شده .احترام احترام میاره چرا مامان تو باید زنگ بزنه .یک بار که مامان تو زن ...
خواهر شوهر عقده این با مامانم قطع ارتباط کرده بود سر چی سر اینکه تو پارسال قهر کرده بودی باید مامانت به ما زنگ میزد خوش و بش میکرد نباید براش مهم بود که دخترش قهر کرده😐کلا زندگیمو این خواهر شوهرم بهم ریخت،مثلا زنگ میزد به شوهرم میگفت زنت به من زنگ نمیزنه شوهرمو شب میومد میگفت بیا طلاق بگیریم
مشاورم نمیاد آخه،نمیفهمه که باید زنش اولویتش باشه مثل یک از خواهرش میترسه،فک کن بهم میگفت برو خونه خواهرم میگفتم نمیرم اونا بی احترامی کردن میگفت پس بیا طلاق بگیریم،یه بار به مامانم زنگ زده بود میگفت خواهرم کمرش درد میکنه زنگ بزن حالشو بپرس😐
وقتی زندگیت رو دوست داشتی و تجربه قهر داشتی نیومده دنبالت چرا دوباره رفتی قهر
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)