2777
2789

به اندازه کسی که تجربی قبول شده ارزش داره قبولیش؟ وقتی من قبول شدم بابام زودتر از من نتیجه رو دیده بود ولی گفت هیچی قبول نشدی. رفتم دیدم تیزهوشان ۱ انسانی قبول شدم ( جزو اولویتای اولم نبود ولی) بهش میگم چرا خب گفتی هیچی قبول نشدی خیلی رک برگشت گفت چون تجربی نبود😂البته الان رشتم تجربیه ولی میخواستم ببینم اونموقع حداقل لیاقت تشویق شدن داشتم یا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که لیاقت تشویق شدن داشتی اصلا قبول نمیشدی هم لیاقت تشویق شدن داشتی. نمیدونم چرا پدر مادرا انقدر ...

الان سه سال ازاین موضوع میگذره ولی جدی یهو برام سوال شد ینی دراین حد درنظرشون کم ارزش بود 

الان سه سال ازاین موضوع میگذره ولی جدی یهو برام سوال شد ینی دراین حد درنظرشون کم ارزش بود

از دیدشون کم ارزش نبوده

چون میخواستن بری تجربی بهت نگفتن 

چون اگه میگفتن خب قطعا میرفتی انسانی 

خاصیت ننه بابای گند ایرانی همینه. یه جا یاد میگیری ول کنی دیگه به محبت و حرفای اونا وابسته نباشی

پدرت تحصیلات دارند ؟ رشته و درسش چطور بوده ؟ آخه بعضی پدر و مادرها بچه میارن که آرزوهای بر باد رفتشون رو از این طریق دست پیدا کنند ! مثلاً والدینی که عاشق جراحی یا فلان تخصص بوده و به هر دلیل نشده حالا بدون توجه به خواسته بچه انتظار داره دقیقا همون رشته رو بخونه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پدرت تحصیلات دارند ؟ رشته و درسش چطور بوده ؟ آخه بعضی پدر و مادرها بچه میارن که آرزوهای بر باد رفتشو ...

فوق لیسانسن دانشگاهم همیشه شاگرد اول برا همین از منم توقع دارن. ولی اره نتونستن به پزشکی که دلشون میخواست برسن الانم واسه ی من هیچ رشته دیگه ای رو فبول ندارن