2777
2789
عنوان

میخوام تا وقتی زندم با عشقم باشم

444 بازدید | 57 پست

ازدواجم نکنم باهاش ولی باهاشم وعاشقشم اولین واخرین عشقمه...تقریبا یه ساله باهمیم خانواده اون راضی هستن وخیلیم دوستم دارن.ولی خانواده من فقط مامانم میدونه و میگه اصلا نباید به داداش و بابات بگی چون امکان نداره..

دوسال ازم کوچکتره کاردانی داره من ارشد دارم و سر کارم.عشقم الان سربازه.خانواده تحصیل کرده ای نداره ولی خانواده ما از لحلظ فرهنگی و پو.. خیلی بالاتره

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

خودمم میدونم اصلل از لحاظ خانوادگی و فرهنگی بهم نمیخوریم ولی چی کار کنم عشقمه..به خدا چند بار تلاش کردم ازش جدا شم و از فکرش دربیام ولی نمیتونم دیونه میشم ازش بی خبر باشم😢

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بچه ای😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ببخشید شما دو روز پیش تاپیک نزده بوده که عشقت سربازه آینده ای نداری باش میخوای فراموشش کنی؟ از من به شما نصیحت احساسی تصمیم نگیر. صحبت یه عمر زندگیه.

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

مردا خودشون یه کاری میکنن که بعد یه مدت ازشون متنفر بشی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔