2777
2789
عنوان

میخوام تا وقتی زندم با عشقم باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داشته باشه خودت ناراضی باشه خانوادت ناراضی باشن و خانوادش ناراضی  باشن هم خودتو راضی میکنه هم خانوادتو هم خانوادشو 

مرداهمچین موجوداتی ان!!کافیه واقعاعاشق باشن 

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
اگه دوست داشته باشه خودت ناراضی باشه خانوادت ناراضی باشن و خانوادش ناراضی  باشن هم خودتو راضی م ...

مشکل فقط خانواده منه..ولی به مامانمم گفتم ازدواج نمیکنم باشه ولی تا اخر عمرم باهاشم چون اولین عشقمه

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
مشکل فقط خانواده منه..ولی به مامانمم گفتم ازدواج نمیکنم باشه ولی تا اخر عمرم باهاشم چون اولین عشقمه

ناراحت نشی ولی پاش بیفته فراموش میشه مثل آب خوردن

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...
به قول قدییمیا گشنگی نکشیدی که عاشقی یادت بره

عزیزم خودم پولدارم برا زندگی..اونم خانوادش وضعشون متوسطه فقط از لحاظ تحصیلات و..پایین هستن وگرنه بی پول نیستن که

ارشد داری و سر کار میری و تو جامعه هم هستی باز مثل زیر ۱۸سال رو حرفت پافشاری میکنی 

عجیبه واقعا

بزار اون آقا رشد کنه خودشو بکشه بالا به ۳۰سال برسه بعد اونوقت میشه تصمیم گرفت

نه الان

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
خرجشو بدی🤔🤔🤔🤔🤔🤔 اونوقت حس میکنی اون مردِ تو زن اصلا درک نمیکنم مردایی که منتظر زنشون خرج کام ...

یه هفته جدا شدیم باور کن دوتامون دیونه شدیم نتونستیم..

استارتر واقعا راست میگن عاشق کور و کر میشه حال الان توئه بنظرم خیلی عاشقی یه ذره دل و کنار بزن به ...

اره قبول دارم عشق ادم رو کور و کر میکنه