2777
2789
عنوان

میخوام تا وقتی زندم با عشقم باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست

خودتون دارید میگید وابسته اید.....

وابستگی ک‌ خوب نیست

بعدم  بهتره آدم واقع بین باشه 

همه چیز ک عشق نیست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همین خانواده ها باعث میشن ادم پنهانی با کسی دوست باشه...وگرنه چی کار دارن من حقوق خودمم دارم خودم خرجشم میدم اونم کاسبه اخرش پولی گیر میاره

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تا اخر عمرمم پنهانی شده دوسش دارم و باهاش میمونم....

اینا همش رویاست،نمیتونی بعد یه مدت خودتم خسته میشی😫

بعدشم از کجا معلوم عشقت با این شرایط تا آخر باهات بمونه؟||

واقع بین باش😆

قشنگی عشق به قبل ازدواجه بعد ازدواج انقد بزنین تو سر و کله همدیگه عشق از یادتون بره 😀😀

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
همین خانواده ها باعث میشن ادم پنهانی با کسی دوست باشه...وگرنه چی کار دارن من حقوق خودمم دارم خودم خر ...

خوب دیگه فردا پرو شد خوده تورم قبول نکرد نیای اینجا تاپیک بزنی 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

تحصيلات كه زياد مهم نيست حالا بعدا ادامه تحصيل ميده ...

ولي سطح خانوادگي مهمه 

اما در كل من هميشه حق و ميدم به عشق ازدواج بدون عشق خيلي بده...منم با يكي دوست بودم٣سال بهم خيانت كرد ولم كرد و بعد ازدواج كردم اما هاشق شوهرم نيستم دوسش دارم يه جورايي😞

ولي عشق و فقط يه باز امتحان كردم حسرت اينكه به عشقم برسم رو دلم موند الانم شوهرم بازم ازم پايين تره از همه لحاظ😐كلا خيلي خريت كردم تو زندگيم

خدا جونم خيلي دوست دارم💖خيلي بزرگى🙏🏻
همین خانواده ها باعث میشن ادم پنهانی با کسی دوست باشه...وگرنه چی کار دارن من حقوق خودمم دارم خودم خر ...

راستش دوستانه بگم بهتون

این حرفها رو اگر از دختر نوجوان میشنیدم

شاید باور میکردم

ولی

آخه دیگه شمایی ک ارشد دارید و توی محیط  آکادمیک بودید و در جامعه

یه خوردخ بعیده این مدلی صحبت کردن و پافشاری کردن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چی کار کنم خیلی زیاد بهش وابسته شدم نمیتونم باور کن

زندگی اصلا اونی نیست که تو فکر میکنی 😐

من رشته ی اتصال به تو را پاره میکنم💗💖  این بار گره میزنم نزدیکتر شوی💏👪