2777
2789
عنوان

میخوام تا وقتی زندم با عشقم باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست
مشکل فقط خانواده منه..ولی به مامانمم گفتم ازدواج نمیکنم باشه ولی تا اخر عمرم باهاشم چون اولین عشقمه

عزیزم

یه خورده دقیق تر نگاه کنید

مشکل فقط خانواده شما نیستن هآااااا

یه عالمه مشکل هست ک

شما الان نمیبینید

دو روز دیگه 

میبینید

ک زیادی دیره....

ازدواج همش عشق و عاشقی نیست دوست خوبم

ازدواج فاکتور های زیادی داره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارشد داری و سر کار میری و تو جامعه هم هستی باز مثل زیر ۱۸سال رو حرفت پافشاری میکنی  عجیب ...

خب اینم میگه خونه میبریم یه شهر دیگه که خانواده ها رو کمتر ببینیم..ولی اصلا خانواده من قبول نمیکنن

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
خب اینم میگه خونه میبریم یه شهر دیگه که خانواده ها رو کمتر ببینیم..ولی اصلا خانواده من قبول نمیکنن

ببین این حرفای بچگانه چیه آخه

به جای حل مسئله داره صورت مسئله رو پاک میکنه 

بزار اول سربازی رو تموم کنه 

حداقل لیسانسشو بگیره 

بره سرکار و مستقل شه 

حداقل ۵ ۶ سال زمان لازم داره 

نمیشه بی گدار به آب زد

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
یعنی بهش گفتم اونم همین حرفو بهم زده.اگرم بهم نرسیم تافنی باید تا اخر عمر از هم خبر داشته باشیم حتی ...

اینا تخیلاته عزیز دلم.  مطمین باش اینجور پیش نمیره. زندگی همش سپری کردن رویا نیست. شاید شما بتونید ازدواج نکنید و مخفیانه باهاش بمونید ولی اون چی؟ یعنی دلش نمیخاد تشکیل خونواده بده ؟ میخاد مجرد بمونه؟ امکان نداره 

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 
اینا تخیلاته عزیز دلم.  مطمین باش اینجور پیش نمیره. زندگی همش سپری کردن رویا نیست. شاید شما بتو ...

خودش میگه پنج تا بچم داشته باشم نمیتونم فراموشت کنم😢

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
خودش میگه پنج تا بچم داشته باشم نمیتونم فراموشت کنم😢

شاید نتونه فراموشت کنه ولی بلاخره زندگیشو تشکیل میده.  نذارید عمرتون الکی هدر بره.  فکر کن ی شوهر خوب گیرت بیاد ک عاااشقش بشی چقد قشنگتر از این رابطه ی مخفیه. 

کاشکی سهم من این همه عشق و دلتنگی نبود... 
عزیزم خودم پولدارم برا زندگی..اونم خانوادش وضعشون متوسطه فقط از لحاظ تحصیلات و..پایین هستن وگرنه بی ...

شما میگین اولین پسر زندگیتون هست

اگه یکم با یه پسر دیگه در ارتباط باشین متوجه میشین اکه دوست پسرتون بهتون محبت میکنه زنگ میزنه میگه دلم برات تنگ شد یا جایی میخوایی بری برات غیرتی میشه یا درد و دلتو میکی اروم به حرفات کوش میده متوجه میشی اکثر پسرا این خصوصیات و دارن پس بهتره یکم این احساسات و بزارین کنار با یکی باشین هم سطحتون باشه

یکبار رمان خودنم نوشته بود مرد ها چهل سالگی تازه دوره چل چلیشونه

کلا خودتون میدونین اینجا تاپیک میزنن نظرها باهم متفاوت است یکی کار شمارو میپسنده یکی نمیپسنده انشالله هرچی صلاح است پیش بیاد

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..

عزيزم ايشون سربازيسش كه تموم شد و رفت سركار بگو پاپيش بازره الان با وجود اينهمه دانشگاه و موسسه عجيب ، مدرك گرفتن از نون خريدن راحتتره و كسي به خاطر مدرك به ازدواج ايراد نميگيره 

درغير اين صورت تقريبا مطمئن باش روزي ميرسه كه ايشون دنبال زندگيش خواهد رفت يا به اجبار خانواده يا به دلخواه