2777
2789

مادر شوهرم میخواست بره پارچه بخره

خواهر شوهرم گفتن مثل پارچه خودش براشون بخره ولی من گفتم اگر اشکالی نداره عکس بگیرین انتخاب کنم

اونم عکس گرفت گذاشت توی گروه خانوادگی و هر کس یک مدل یرای خودش انتخاب کرد

منم ۴ ۵ مدل انتخاب کردم گفتم همشو برام بگیره

بعد الان کا پارچه هامو آورده همشون مثل پارچه های من برداشتن 

حتی اون پارچه ای و که روش پافشاری داشتن نگرفتن😐

آخه تو خانم ۶۰ ساله باید پارچه گل گل گلی با منه ۲۷ ساله یکی باشه؟

شبیه نوروز رنگی یک پیراهن بدوزم همشون دارن😐

آخه میگم پارچه نخی انقدرررررررر تنوع بالایی داره 

چرا باید اینکارو بکنن

آخه لامصب مثل همش برداشتن هر ۳ تاشون😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودت نرفتی بخری که کسی خبردار نشه ؟

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چرا خودت نرفتی بخری که کسی خبردار نشه ؟

اصلا هدف خرید نداشتم

بهم گفتن مامان داره میره فلان جا برامون پارچه بخره توام انتخاب کن منم گفتم خوب منم میخوام 

حتی اونا گفتن پول ندارن یکی میخوان من ۵ تا انتخاب کردم اونام ۵ تا خریدن😐

حتی یکبار نگفتن چون انتخاب تو قشنگ بود مثلا مثل تو برداشتیم دل آدم آروم بگیرهتو چشام زل زدن اونا رو ...

خوب پس این طور مواقع خودت از خودت تعریف کن مثلن بگو من ک سلیقم عالیه جنس بد نمیخرم مال منو دیدین رفتین خریدین دیگه.اینجوری بگی حساب کار بیاد دستشون

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
اصلا هدف خرید نداشتمبهم گفتن مامان داره میره فلان جا برامون پارچه بخره توام انتخاب کن منم گفتم خوب م ...

بیخیال دختر دیگه برات درس شد مفتکیم یه چیزی خواستن بهت بدن قبول نکنی 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مادرشوهر من یه بلوز و دومدل پارچه که برای کادو میخرن  درست مثل من واسه خودش برداشته بود

کادو روز زن همین طور بعد از طرف شوهرم کادو روز زن پا چه خرید واسه مادرم درست مثل اون واسه مادر بزرگ شوهرم برداشته بود

ول کن بابا چه اهمیتی داره

آخه میگم پارچه نخی با کلی تنوع خوب اگر میدونستم چیز دیگه انتخاب میکردم 

میدونی چه اخلاق گه دیگه دارن

مثلا میخوایم بریم جایی حتی اگر لباس دیگه پوشیده باشن تا منو میبینن بدووو میرن لباسی که شبیه من دارن و میپوشن میان 

مثل گروه سرود دنبال من😐

بیخیال حالا

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده