2777
2789
عنوان

25 سالگی واسه درس خوندن دیره ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 71 پست

رشته های شیمی، زیست سلولی اینا هم زیاد سخت نیس قبولیش. میتونی هم بعد فارغ التحصیلی آزمون استخدامی آموزش پرورش بدی اگه قبول بشی معلم. اما این زمان بر میشه برات. چون شما اول باید دیپلم رو بگیرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته های شیمی، زیست سلولی اینا هم زیاد سخت نیس قبولیش. میتونی هم بعد فارغ التحصیلی آزمون استخدامی آم ...

زمان‌بر مثلاً چندسال؟

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

دیر که هست چون ۲۵ ،۲۴ الان ورودی سال اول دکتری تخصصی هستنشما با دبیرستان شاید نزدیک ده سال باید درس ...

ای بابا ،پس یعنی امیدی نیست؟ 

وکالت چی؟ 

بپرس ببین فرهنگیان تا چه سنی میخواد اگه اوکیه که همون فرهنگیان اگه نه ببین به چی علاقه داری دیگه هدف ...

وکالت هم علاقه دارم اما حس میکنم سخته !! 

یا کارمند بانک هم خیلی دوست دارم اما ریاضی داره همش میترسم نتونم موفق شم

لیسانس باید چقد بخونم، ؟ ببخشید من هیچی نمیدونم زیاد سوال میکنم

4سال عزیزم

اگه معدات بالای ۱۷باشه وفشرده بخونی توسه سالم میشه

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

یه خورده حوصله میخواد اگه فکرت ازاده جیبتم پول داری بخون یه مدرکی داشته باشی فرهنگیان هم فک کنم محدوده سنی داشته باشه

اگه رشته اینده دار نمیتونی قبول بشی درس خوندن ذره ای فایده نداره من پشیمونم خوندم الان دوستام با شغل ازاد درامد های عالی دارن منم خونه دار موندم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

البته با دوتا بچه و شاغل بودن خیلی سخته

دخترعموم با ۲۷سال سن و افسردگی شدید بعد از طلاق و بچه ای که باید همزمان براش مادری و پدری میکرد نشست یکسال خوند پارسال همزمان هم واسه رشته تجربی ایجاد سابقه کرد هم کنکورشو شرکت کرد و خداروشکر داروسازی قبول شد 

قبول دارم سخته منم نمیگم اصلا سخت نیست ولی شدنیه اگه کسی میخواد نشدنی نیست.