2777
2789
عنوان

25 سالگی واسه درس خوندن دیره ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 71 پست
آفرین. فصولیه از کجا سرمایه شو بدست اوردی د از کجا هنرو یاد گرفتی؟

شوهرم پشتم بود 

کلاس رفتم دوره دیدم ،علاقه هم داشتم

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴

بپرس ببین فرهنگیان تا چه سنی میخواد اگه اوکیه که همون فرهنگیان اگه نه ببین به چی علاقه داری دیگه هدف ...

فرهنگیان خیلی دوست دارم خیلی 

میخام ی شغبی باشه ک ب زندگیم آسیب نزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین من تا اول دبیرستان خوندم باید برم از اول دبیرستان ادامه بدم؟؟؟ هیچی نمیدونم 😬

نظام قدیمو زیاد نمیدونم من نظام جدید بودم. باید برید اداره سوال کنید. ولی بنظرم باید سوابق تحصیلی ایجاد کنی

چ رشته ای ؟ ای جان😍😍😍😍😍 چی‌برم ک سخت نباشه زود بتونم موفق شم ؟

من روانشناسی خوندم.

ببسن همه رشته ها واقعا سختن

همین روانم خوبه.علوم ورزشی که خیلی رشته شادیه.زیستم که همش تو آزمایشگاهی وجالبه.

ببین علاقت تو چیه 

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

راستی اگه معدل سال آخرت هم خوب باشه میتونی کنکور ندی با همون معدل شهر خودت انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی انجام بدی. اینجوری دیگه کنکور خوندنم نمی‌خواد . بزن گوگل رشته های بر اساس سوابق میاره برات

راستی اگه معدل سال آخرت هم خوب باشه میتونی کنکور ندی با همون معدل شهر خودت انتخاب رشته بر اساس سوابق ...

۱۷ بود معدلم 

فرهنگیان خیلی دوست دارم خیلی میخام ی شغبی باشه ک ب زندگیم آسیب نزنه

پیراپزشکی هم خوبه بعضی رشته هاش مثل فیزیوتراپی

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من روانشناسی خوندم.ببسن همه رشته ها واقعا سختنهمین روانم خوبه.علوم ورزشی که خیلی رشته شادیه.زیستم که ...

نمیدونم واقعان ،من عاشق معلمی ام ،اما حیف ک نمیشه 😔

نمیدونم واقعان ،من عاشق معلمی ام ،اما حیف ک نمیشه 😔

خب تو رشته مورد علاقتو بخون.یا استخدامی شرکت میکنی یا فوقش خصوصی وغیرانتفاعی و...

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

خب تو رشته مورد علاقتو بخون.یا استخدامی شرکت میکنی یا فوقش خصوصی وغیرانتفاعی و...

مدرسه غیر انتفاعی میتونم برم تدریس یعنی؟

مدرسه غیر انتفاعی میتونم برم تدریس یعنی؟

به شرط داشتن لیسانس بله