رستاکوچولوام۲ مدیر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 عنوان 25 سالگی واسه درس خوندن دیره ب نظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 71 پست تا اول دبیرستان خوندم میخام ادامه بدم ،ب نظرتون دیر نیست؟ فرهنگیان میخام کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴 1404/02/13 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 آفرین. فصولیه از کجا سرمایه شو بدست اوردی د از کجا هنرو یاد گرفتی؟ شوهرم پشتم بود کلاس رفتم دوره دیدم ،علاقه هم داشتم کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 بپرس ببین فرهنگیان تا چه سنی میخواد اگه اوکیه که همون فرهنگیان اگه نه ببین به چی علاقه داری دیگه هدف ... فرهنگیان خیلی دوست دارم خیلی میخام ی شغبی باشه ک ب زندگیم آسیب نزنه کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴
ar_sa عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 58 خب ببین من تا اول دبیرستان خوندم باید برم از اول دبیرستان ادامه بدم؟؟؟ هیچی نمیدونم 😬 نظام قدیمو زیاد نمیدونم من نظام جدید بودم. باید برید اداره سوال کنید. ولی بنظرم باید سوابق تحصیلی ایجاد کنی
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11019 چ رشته ای ؟ ای جان😍😍😍😍😍 چیبرم ک سخت نباشه زود بتونم موفق شم ؟ من روانشناسی خوندم.ببسن همه رشته ها واقعا سختنهمین روانم خوبه.علوم ورزشی که خیلی رشته شادیه.زیستم که همش تو آزمایشگاهی وجالبه.ببین علاقت تو چیه اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم. 🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺
ar_sa عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 58 راستی اگه معدل سال آخرت هم خوب باشه میتونی کنکور ندی با همون معدل شهر خودت انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی انجام بدی. اینجوری دیگه کنکور خوندنم نمیخواد . بزن گوگل رشته های بر اساس سوابق میاره برات
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 راستی اگه معدل سال آخرت هم خوب باشه میتونی کنکور ندی با همون معدل شهر خودت انتخاب رشته بر اساس سوابق ... ۱۷ بود معدلم کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴
خانوم_هومنم عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 فرهنگیان خیلی دوست دارم خیلی میخام ی شغبی باشه ک ب زندگیم آسیب نزنه پیراپزشکی هم خوبه بعضی رشته هاش مثل فیزیوتراپی خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 من روانشناسی خوندم.ببسن همه رشته ها واقعا سختنهمین روانم خوبه.علوم ورزشی که خیلی رشته شادیه.زیستم که ... نمیدونم واقعان ،من عاشق معلمی ام ،اما حیف ک نمیشه 😔 کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11019 نمیدونم واقعان ،من عاشق معلمی ام ،اما حیف ک نمیشه 😔 خب تو رشته مورد علاقتو بخون.یا استخدامی شرکت میکنی یا فوقش خصوصی وغیرانتفاعی و... اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم. 🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 پیراپزشکی هم خوبه بعضی رشته هاش مثل فیزیوتراپی شما چی میخونی؟ کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 خب تو رشته مورد علاقتو بخون.یا استخدامی شرکت میکنی یا فوقش خصوصی وغیرانتفاعی و... مدرسه غیر انتفاعی میتونم برم تدریس یعنی؟ کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴
فریباخانوم عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 11019 مدرسه غیر انتفاعی میتونم برم تدریس یعنی؟ به شرط داشتن لیسانس بله اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم. 🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 به شرط داشتن لیسانس بله لیسانس باید چقد بخونم، ؟ ببخشید من هیچی نمیدونم زیاد سوال میکنم کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴
خانوم_هومنم عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 2751 شما چی میخونی؟ پشت کنکورم خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
رستاکوچولوام۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 3430 پشت کنکورم چ رشته ای کاربری دوم رستاکوچولوام🫠 تعلیق شدم☹️ تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴