2777
2789
عنوان

کسی که دیر جواب پیاماتو میده

378 بازدید | 36 پست

با یکی آشنا شده بودم ولی خب همینطوری بی توجهی می‌کنه و اینا دیر به دیر سین مبرنه 

میخام تمومش کنم بهش چی بنویسم که ارزش خودمم حفظ بشه هم اینکه دیگه بفهمه اولویت بودن برام مهمتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس احساس میکنم ما مناسب همدیگه نیستیم چون شما در جواب دادن به پیامها فوق العاده صبور هستید در حالی که من مثل شما نیستم ببین واکنشش چیه

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

هیچی ننویس دیگه همین 

یا اونم پیامی نمیده یا چند روز بعد پیام میده 

و اگه پیام داد با تاخیر ۶-۷ ساعته جواب بده بگو معذرت میخوام ولی اون حسی که باید رو نسبت بهتون ندارم امیدوارم موفق باشید خدا نگه دار 

علت دیر جواب دادنش چیه در طول این مدت سر کاره یا خونه اس؟

می‌دونم اولویتش نیستم فقط میخام بهش بفهمونم بعدش برم جمله بندی هام درست باشند

چونکه بعد گفتنش صد درصد تموم میکنم چیزی که خودم بگم بدرد نمیخوره

کارولی شب آخرین پیام رو سین نمیزنه تا صبح پیام بده خودشم خیلی عادی انگار وسط بحث این نیست رفته

اگه خودتم شاغل باشی میتونی خستگی و فرصت نداشتشو درک کنی 

اگه غیر از این باشه ب نظرم کات کنید وقتی تو رابطه نشه همو درک کرد کار ب جایی نمیرسه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
بنویس احساس میکنم ما مناسب همدیگه نیستیم چون شما در جواب دادن به پیامها فوق العاده صبور هستید در حال ...

حتی مثل انسان صحبت نمیکنه در حد سلام خوبی 

باید از ی مقدمه ای شروع کنم

مثلا بهش بگم وقت داری صحبت کنیم و اینا