2777
2789
عنوان

حالت تهوع نابودم کرده 😭😭😭😭😭

176 بازدید | 15 پست

سلام‌دوستان 

من امروز از وقتی که بیدار شدم سوزش شدید گلو داشتم ، رفتم دکتر که دارو نوشته بود ، قرص آزیترومایسین و کلداکس و شربت ، قرص آزیترومایسین رو بعد شام خوردم ، آلام چشمتون روز بد نبینه نزدیک دوساعته که معدم داره نابود می شه ، درد دارم ، حالت تهوع گرفتم می خوام بریزم بیرون قشنگ قرصه سر معدمه ولی نمی تونم ، قرص رو ۵ ساعتی ساعتی خوردم چی کار کمم 😭😭😭😭😭، حالت تهوع داره منو می کشه 

شربت معده بخورم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصا برات قویه عزیزم

باید شکمت پر باشه و بخوری 

میتونی شربت معده بخوری اره

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بعصی قرصا  نمیسازن بهت .

و از عوارض بعصیهاشون حالت تهوعه و حتی اسهال و ...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یک قاشق عسل بخور اگه سیاه دانه هم داری بریز روش اگه عصبی شدی بخاطر اون معدت تحریک شده یا میکروب معده ...

نه از وقتی قرص آزیترومایسین رو خوردم نابودم  اینطوریم وگرنه میکروب معده ندارم