2777
2789
عنوان

خانوما بیاید اعصابم خرابه

182 بازدید | 19 پست

من تو دوران عقد هستم با اینکه شوهرم روزی هزار بار زنگ میزد اما روزی که بهش بگم حوصلم سر رفته یا دلم گرفته خودشم از من بدتر میشه و دیگه پیداش نمیشه ظهری بهش گفتم دلم گرفته انتظارم این بود بیا دنبالم بریم بیرون گفت سرم درد میکنه احتمالا بخوابم و تا الان که  شبه ازش خبری ندارم 

حتی وقتایی که ناراحت میشم اونم ناراحت میشه جا اینکه از دلم در بیاره 

بنظرتون چه رفتاری از خودم نشون بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر منم همینه .....بعد از ۸ سال باهم بودن دیشب برا اولین بار وختی دید ناراحتم بغلم کرد

ما با عشق مثلا ازدواج کردیم همیشه مهربونه خوبه محبت میکنه اما شاید باورت نشه حتی وقتی پریود میشم دپرس میشه حای اگه ندونه پریودم ناراحت میشم ناراحتیم میگم از دلم در نمیاره ناراحت میشه خودشم 

بله و ادامه بدهقهر کن اون بکروز قهر کرد سریع بعدش دو برابر قهر کنگفت بیا بیرون بگو کار دارم بیرون فل ...

والا که انجام دادم دوست داره همیشه بخندم و شاد باشم و اونم میخنده و شاده تا ناراحت بشم اونم سریع ناراحت میشه 

ما با عشق مثلا ازدواج کردیم همیشه مهربونه خوبه محبت میکنه اما شاید باورت نشه حتی وقتی پریود میشم دپر ...

بیشتر شبیه دوقلوهایین

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده