2777
2789
عنوان

بچه ها ی رشت دکتر زنان

1728 بازدید | 18 پست

خانم ها بهترین دکتر زنان تو رشت که  وقت بذاره واسه ادم و جزو بیمارستان قایم و پارس باشه کسی میشناسه؟کارشم خوب باشه

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه صدری

وقت میذاره بعد؟

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

بعد ادمو این دکتر اون دکتر نمیکنه؟من مریض ایه کیوانو شادمانی بودم ایه کیوان همش منو ۴ ماه این دکتر اون دکتر کرد

بعد ادمو این دکتر اون دکتر نمیکنه؟من مریض ایه کیوانو شادمانی بودم ایه کیوان همش منو ۴ ماه این دکتر ا ...

دختر خاله من شادمانی بود قایم زایمان کرد خیلی راضی بود حتی ما اصرار کردیم بیا تهران گفت نه خیلی راضیم

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
دختر خاله من شادمانی بود قایم زایمان کرد خیلی راضی بود حتی ما اصرار کردیم بیا تهران گفت نه خیلی راضی ...

چرا از قائم بد میگن همه

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
چرا از قائم بد میگن همه

اتفاقا عالی بود خودم تهرانیم ولی دختر خالم رشت ازدواج کرده چون کسی رو نداشت منو خالم رفتیم پیشش منی که صارم زایمان کردم تو تهران فرقی نداشت رفتارشونم عالی بود مردم از یه بیمارستان مگه چی میخوان پمپ درد هم وصل بود اتاق خصوصی هم داشت برای ما همراه ها هم که تخت و مایکروفرو ... دیگه کلا یه شب نگه میدارن کادرشم خوب بود

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
سلام عزیزم من پیش عبدالهیان میرم راضیم الانم ماه آخرم 

سلام عزیزن عبدالهیان توی کدوم بیمارستان هستن؟

دختر خاله من شادمانی بود قایم زایمان کرد خیلی راضی بود حتی ما اصرار کردیم بیا تهران گفت نه خیلی راضی ...

خواهر منم شادمانی بود خیلی خوب بود دوتا زایمان کرد ولی باز وقتی اتفاقی میفتاد ریلکس بود میگفت به من مربوط نیست

اتفاقا عالی بود خودم تهرانیم ولی دختر خالم رشت ازدواج کرده چون کسی رو نداشت منو خالم رفتیم پیشش منی ...

اره قایم عالی بود خیلی خوبه

به نظرتون بین صدری و شادمانی کدوم رو برم شادمانی قبلا رفتم خوب بود نمیدونن چرا نرفتم حالا بین این دوتا کدوم بهتره؟