2777
2789
عنوان

گوشی چک کردن درقرار اول دیدار بعداز خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 71 پست
قراربود ایشون دیروز بیاد و همو ببینینن یاهم رفتتن بیرون دیدم خواهرم باحال بد برگشت خونهگفتیم چیشد گف ...

خب کار خواهرت هم درست نبوده 

اونا الان تو مرحله ای نیستن که کامل و وقیق هجدیگه رو بشناسن و اطمینان داشته باشن ، پس یه چت مخفی ببینه کنجکاو میشه ! خواهرت هم که یجوری رفتار کرده که انگار واقعا یچیزی هس ! 

نهایت نشون میداد که دوست صمیمی اش هس ولیمیگفت دوست ندارم چت ها رو بخونی ! 

اگه خاهرت همچین چیزی توی گوشیه اقا میدید بهشم نشون نمیداد شک نمیکرد که پای یکی دیگه وسط باشه؟

قراربود ایشون دیروز بیاد و همو ببینینن یاهم رفتتن بیرون دیدم خواهرم باحال بد برگشت خونهگفتیم چیشد گف ...

چطوری تو گوشیش دیده؟

اگر قضیه رو برعکس کنیم مثل اینه خواهرت یه چت مخفی تو گوشی اون اقا دیده باشه و ازش پرسیدن باشه کیه

اقا مقاومت کنه معلومه خواهرتم باشه شک میکنه 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کار آقا اشتباه و به دور از عقل و منطق و نزاکت بود و خواهرتون کار درستی کردن زن و شوهر باید حریم شخصی خودشون رو حفظ کنه بماند اون آدمی که فعلا قصد آشنایی داره 

تو زمان آشنایی این کارا رو میکنه بعد عقد. و عروسی قراره چی بشه؟ خداروشکر شکاکیتش براتون محرز شد دیگه ...

خواهرمن حتی بهش نشون دادبود که چت دوستش گفت بود نه توتااومدی نشون بدی هم استرس گرفتی هم اینک انگاریچیز حذف کردی  اجیمم گفت اجی اره واقعا پی وی دوستم پاک کردم ترسیدم چتامون ببین ولی بعدش گفت بود اگر میخوای شکم برطرف بشه باید اینستات بدی چک کنم و اینم ندادبود پسر گفت همه چی تموم

من ک موافقم باخواهرم ولی مادرم ازدیشب باهاش قهرکرد ک زود تصمیم گرفتی شاید میخواست اعتماد کن

شما که بی طرفین حق و میدین به کی؟ خواهرم بغل دستم

خب کار خواهرت هم درست نبوده اونا الان تو مرحله ای نیستن که کامل و وقیق هجدیگه رو بشناسن و اطمینان دا ...

برو بابا خانوم اصن صنمی با هم ندارن که بخواد شک کنه

آشناییه اسمش

قرار نیست خبری باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب کار خواهرت هم درست نبوده اونا الان تو مرحله ای نیستن که کامل و وقیق هجدیگه رو بشناسن و اطمینان دا ...

اصلا نباید به مرحله گشتن گوشی میرسید دیدار اینا چه از طرف خانم چه از طرف آقا این کار اشتباه بود 

چطوری چت مخفی رو دیده؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خواهرمن حتی بهش نشون دادبود که چت دوستش گفت بود نه توتااومدی نشون بدی هم استرس گرفتی هم اینک انگاریچ ...

گلم خواهرت حق داره بخدا حق داره مگه مادرت موندهدست دخترش ؟ این ادم مریضه و خداروشکر زود فهمیدیدن بابا هر چی حد و حساب داره به هر کی بگی میخنده تو مرحله آشنایی طرف داره گوشی چک‌میکنه اگه اعتماد نداری اشتباه میکنی ازدواج میکنی این مردتا آخر عمر همینه و خواهرت باید فقط خودش رو هر روز به این مرد ثابت کنه و درمورد چیزای الکی توضیح بده 

برو بابا خانوم اصن صنمی با هم ندارن که بخواد شک کنهآشناییه اسمشقرار نیست خبری باشه

اشنایی ینی همدیگه رو بشناسن و اشنا بشن ! 

بعد اون اقا یچیزی توی گوشی خانوم ببینه نباید کنجکاو بشه که کی هست و با کی قراره بیشتر اشنا بشه؟؟؟ 

خواهر اسی یچیز مخفی میدید نباید کنجکاو میشد که کی  هست و چرا مخفی بوده؟ 

خواهر اسی بجای مقاومت و قایم کردن ، نشون میداد ک دوستم هست ولی دوست ندارم بخونی چت مارو