2777
2789
عنوان

گوشی چک کردن درقرار اول دیدار بعداز خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 71 پست
چطوری تو گوشیش دیده؟اگر قضیه رو برعکس کنیم مثل اینه خواهرت یه چت مخفی تو گوشی اون اقا دیده باشه و از ...

خواهرم گفت استرس گرفتم و ترسیدم چت هارا بادوستم بخون

گفت بدمم اومد این رفتارکرد

درست خواهرمن رفتارش غیرمنطقی بود ولی این اقااجازه داشت یچیز کوچیک گنده کنه؟ یااینک این رفتار قراراول ازخودش نشون بده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم گفت استرس گرفتم و ترسیدم چت هارا بادوستم بخونگفت بدمم اومد این رفتارکرددرست خواهرمن رفتارش غی ...

تو قرار اول گوشی چک نمیکنن گلم همه چی یه آداب و رسومی داره ، اسم این رفتار آقا صمیمیت یا آشنایی و راحتی نیس فضولیه شکاکیه مریضیه فعلا حد و حدود خودش رو نمیدونه جو بذش داشته و فکر میکنه چی شده

واقعا برا خواهرت خوشحالم که بهم خورد

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

اصلا نباید به مرحله گشتن گوشی میرسید دیدار اینا چه از طرف خانم چه از طرف آقا این کار اشتباه بود

عزیزم اینجور بود که انقد پروبود گفت خب باید برا برطرف کردن شکم اینستات بدی بهم چک کنم اینم ترسید مجرد یچی بیاد بالا اصلا هنوزرسمی نشد بود که این اجازه گوشی گشتن رو به خودش بد

خب کار خواهرت هم درست نبوده اونا الان تو مرحله ای نیستن که کامل و وقیق هجدیگه رو بشناسن و اطمینان دا ...

باید خواهره چتو نشون طرف میداد بعد میومد خونه میگفت این رابطه تمام

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

من فکر کنم خود خواهرت وا داده اول، گوشی رو داده دستش، بعد که دیده اون داره کنکاش میکنه یهو کشیده از دستش. اصلا از اول نباید میداد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اشنایی ینی همدیگه رو بشناسن و اشنا بشن ! بعد اون اقا یچیزی توی گوشی خانوم ببینه نباید کنجکاو بشه که ...

شمام پارانوییدی

آشنایی یعنی گوشیتو بده ببینم؟

نه 

تو وفتی فقط اسم و فامیل یارو رو میدونی قرار نبست گوشیشو ببینی

اشنایی یه شبه که به دست نمیاد توی طولانی مدت ذره ذره ایجاد میشه

بعدم وقتی صنمی با هم ندارید چرا باید اصن کنجکاو بشید، دو تا غریبه اید که دارید تست میکنید میشه با هم باشید یا نه، اصن رابطه ای در کار نیست که احساس مالکیت کنی بخوای از یارو حساب بکشی که

الان وا میداد بعدا باید هر چی این مرد میگفت خواهرش میگفت چشم

روز اول آشنایی بگه ایمستا بده چک کنم، بعد ازدواج چی میگه؟

این روانی بازیا رو نرمالایز نکنین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواهرم گفت استرس گرفتم و ترسیدم چت هارا بادوستم بخونگفت بدمم اومد این رفتارکرددرست خواهرمن رفتارش غی ...

واقعن نمیدونم

تا تو اون موقعیت نباشی نمیشه نظر کلی داد

شاید اگر اقا هم از طرف و دیدگاه خودش این مسئله رو تعریف کنه همه به اون حق بدن یا ندن

ولی در کل بنظرم بیخیال این ادم بشید از همه نظر

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم