2777
2789
عنوان

بچمو میبرم خونه فامیل شوهر اصلا باهاش بازی نمیکنن من یکم استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئول نه ولی یه مادر خسته س وفتی میره خونه مادرشوهر توقع داره یکم با نوه شون بازی کنن

نه عزیز دل اون فقط مادرته که ممکنه حوصله داشته باشه هرکسی نهایت حوصله بچه خودشو داره اگر خسته میشی برو خونه مادرت

نمیگه بیا اصلا! ولی بچه کوچیکو کجا ببرم میبرم اینور اونور یکم هوا بخوره

دم غروب که هوا خنک تره

یک زیرانداز بردار ببرش پارک

چندتا اسباب بازی هم با خودت ببر

یا فقط ی دونه توپ ببر خودت باهاش بازی کن

خونه بازی ببر

خب چیکار باید کرد با بچه کوچیک و خانه داری؟آسونه ب نظرت؟

نمیاوردی وقتی نمیتونی 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
یعنی خانواده رو باید درصورتی دوست داشت که به دردت بخورن؟

اسم دوس داشتن نیاوردم 

ولی وقتی خانواده ت به دردت نخورن با یه صد پشت غریبه چه فرقی می‌کنه ؟

کسی که ادعا می‌کنه دوست داره نباید یه قدم برات برداره ؟

من دیدم اینجا همه میگن پدر مادر  وظیفه ندارن خواهر برادر و فامیل هیچچچچ وظیفه ای ندارن و نباید برای ما کاری کنن 

خب پس فلسفه ی خانواده چیه ؟

آره عزیزم حق داری واقعا بعضیا محبت ندارن من فقط تو نی نی سایت هست که میبینم هیچکس در مقابل هیچکس وظی ...

اینجا میگن مادرشوهر بچه داری خودشو کرده تموم شدهو وظیفه ش نیس بچه شمارو نگه داره!!

یا دافع البلیات
مسئول نه ولی یه مادر خسته س وفتی میره خونه مادرشوهر توقع داره یکم با نوه شون بازی کنن

عزیزم من خودمم عروسم همچین توقعی ندارم.مادر مگه چیکار میکنه خسته میشه؟میتونی خودت ازشون درخواست کنی بچتو نگه دارن استراحت کنی،اونا که ذهن شمارو نمیتونن بخونن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗