2777
2789
عنوان

کاش الان ی شوهر داشتم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 42117 بازدید | 546 پست
اخ خواهر انقدر ازارم میداد که. چقدر گریه ام را در میاورد. الهی خدا ازش نگذره. با این کارا یکم خودمو ...

عزیزم منم از غصه خوردن خیلی وزن کم کردم واقعا روز نیست اشکمو درنیاره روز نیست دلم مرگ نخواد والا تو راس میگی منم کاش بتونم اذیتش کنم

اول در مورد پشم ریزون بگم که پشمای پای همسر من تو سرویس بهداشتی هم خیلی میریزه و از اونجایی که فکر م ...

چقدر بدههه😭

خداروشکر😂

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه جوری

مگه نخوندی صفحات تاپیکو؟!

نمونه پستا رو برات کپی کردم

من الان رو تختم شوهرم جلو تی وی حوصله بغل کردنم ندارم گاهی آدم کنار کسی می‌خوابن که نه تنها حس امنیت نمیده بلکه باعث میشه کنارش با بغض بخوابی... من قبل ازدواج خیلی کمتر تنها بودم...الان خیلی تنهام بعد یه کوچولو حرکت کنی سرت داد بزنه 

بزور تو این سرما بیدارت کنه براش صبحونه 

گرم درست کنی 

ظهر مجبور باشی ناهار درست کنی 

نتونی به هیچکدوم از کارات برسی.... 

بعدم اون خودش هرکاری دلش میخواد بکنه با هرکی دلش میخواد حرف بزنه ولی تو نتونی ینی نزااخه ایتطوری رویایی نیست هیچی، همین میری بقلش خوروپف میکنه تاژه تازه یه ذره بهش میچسبی خودشو میکشه اونور میخوابه،  ما سالهاست جدا می‌خوابیم..امنیتی ک میگی ندیدم و لمس نکردم ازش...ن شبها ن روزهان همه چی اولش قشنگ بعدا که بیفتی تو زندگی میفهمی که دور از جونت چقدر خریت کردی من اگه عقل الآنم و چند سال پیش داشتم هیچ وقتتتتتتت شوهر نمی‌کردم به خدا بهترین دوره زندگی دارینه 

اتفاقا قبل ازدواج میگی شوهر میکنم از تنهایی در میام و با اون امید خوشحالی 

ولی بعد ازدواج میفهمی که آخرین شانس برای پر کردن تنهایی

ی توهم بوده 

و با واقعیت روبرو میشی و کمی سخته تا عادت کنی و من الان رو تختم شوهرم جلو تی وی حوصله بغل کردنم ندارمگاهی آدم کنار کسی می‌خوابن که نه تنها حس امنیت نمیده بلکه باعث میشه کنارش با بغض بخوابی... من قبل ازدواج خیلی کمتر تنها بودم...الان خیلی تنهام

بزور تو این سرما بیدارت کنه براش صبحونه 

گرم درست کنی 

ظهر مجبور باشی ناهار درست کنی 

نتونی به هیچکدوم از کارات برسی.... 

بعدم اون خودش هرکاری دلش میخواد بکنه با هرکی دلش میخواد حرف بزنه ولی تو نتونی ینی نزاره ایتطوری رویایی نیست هیچی، همین میری بقلش خوروپف میکنه تاژه تازه یه ذره بهش میچسبی خودشو میکشه اونور میخوابه،  ما سالهاست جدا می‌خوابیم..امنیتی ک میگی ندیدم و لمس نکردم ازش...ن شبها ن روزها..... 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

متوجه شدم منظورت طلاق عاطفی هس

نه لزوما

ادم تا مجرده فکر میکنه زن و شوهری چه عالم خاص و متفاوتیه 

اما خیلی از زن و شوهرا که رابطه خوبی هم با هم دارن بیشتر مثل اعضای خانواده هستن،همون روابط و حس و حالی که بین خواهر برادرا و پدر و مادر برقراره  تا ورژن خاصی از پارتنر بودن

مثلا شاید بشه گفت هم زیستی مسالمت آمیز😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شوهرت تو زندگیه قبلیش احتمالا گربه بوده😂

اره لعنتی😂