2777
2789
عنوان

بچمو میبرم خونه فامیل شوهر اصلا باهاش بازی نمیکنن من یکم استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 148 پست
عزیزم خود شما هم بچه تولید کردی انتظار داری دیگران ازش نگه داری کنن تازه برای شما همزمان میوه هم پوس ...

این چ حرف مزخرفیه میزنی؟من نگفتم کسی بچمو نگه داره،میوه پوست کردن هم استعاره بود در جواب اون خانم ک کفت غذا برای عروسش میپزه و جارو میکشه گفتم اینا خیلی کار بزرگیه

یا دافع البلیات
شماها عجب آدمایی هستید خوب ببره پیش مادرخودش چه توقعی از مادرشوهر داره خانواده شوهر هیچ وظیفه ای ندا ...

ببین من از اون دسته هام که توقعی از هیچ کس ندارم 

صفر تا صد بچه هامم با خودمه

ولی الان با خوندن کامنت ها یه چیزایی به ذهنم رسید 

اولا که این بچه همون اندازه که نوه خانواده مادریه نوه خانواده پدری هم هست پس اینکه بگن خسته شده بره پیش مادر خودش منطقی نیست این یک 

دو اینکه پس وقتی که مثلا مادرخود آدم مهمونی داره یامادرسوهر اسباب کشی داره یا خونه تکونی یا هر کار دیگه چرا توقع دارن دختر یا عروسشون بره کمک 

خب اینم وقتی بچه ش کوچیکه نیاز داره بعضی وقتا بهش کمک بسه دیگه البته که پدرمادرها کاراشونو کردن ولی بدم نیس کمک کنن 

من مادرخواهر خودمم حوصله بچه ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من خانواده خودم هی میگفتن بیا خونه مون دلمون برای بچه ت تنگ شدهمنو با بچه و با سختی می‌کشوندن ا ...

ای جان

خداحفظش کنه

خب دلشون فقط شیرین کاریهای بچه رو میخواسته

حوصله ی دردسرهاش رو نداشتن😄😄

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
پس نباید از بچه توقع کرد به پدر و مادر رسیدگی کنه . چون خودش نخواسته که بچه اونا باشه

واقعیتش بله

بچه وظیفه نداره

خودش انتخاب میکنه که مراقب پدر و مادرش باشه یا نه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مادرشوهر وظیفه نداره من متعجبم چرا وقت کار که میرسه میرین سراغ خانواده شوهر جاهای دیگه خانواده شوهر ...

خودت فهمیدی چی گفتی؟؟

چپکی چرا حرف میزنی

من میگم از خانواده همسر نباید توقع داشت

بعد میگی چرا موقع کار میرید سراغشون😂😂😂😂😂

خدای من

فقط میخواین بلغور کنید حرفاتونو خب ببین اول طرفت داره چی میگه

این حرفا از دهن یه خواهرشوهر سلیطه میاد هم شما هم اون کاربر فقط شما دوتا هستین که جلز ولز میکنین از ...

باشه، شما که تهمت زدید و من و یه خانم محترم دیگه رو گفتید سلیطه، ولی رفتارهای خودتون رو هم ببینید، اینجا هر وقت طرف حق رو بگیریم میشیم بدجنس و عقده ای و.......، 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

ای جانخداحفظش کنهخب دلشون فقط شیرین کاریهای بچه رو میخواستهحوصله ی دردسرهاش رو نداشتن😄😄

نه بابا دردسری نمیذاشتم برای کسی 

غرورم نمیذاشت

شیرین کاری هاشو هم نگاه نمیکردن🤣

با خودم میگفتم پس من با سختی پا شدم اومدم اینجا که چی!!!

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

باشه، شما که تهمت زدید و من و یه خانم محترم دیگه رو گفتید سلیطه، ولی رفتارهای خودتون رو هم ببینید، ا ...

یه حرفایی میزنین اعصاب آدمو میریزین بهم،از مادرشوهر و خواهرشوهر جوری طرفداری میکنین و جبهه گرفتین انگار میخوایم منهدمشون کنیم با بچمون! اوکی اصلا بچمو نمیدم نگه داره حتی ده دیقه هم نمیدم خیالت راحت شد؟همینو میخواین بشنوین زودتر بگین خب

یا دافع البلیات
یه حرفایی میزنین اعصاب آدمو میریزین بهم،از مادرشوهر و خواهرشوهر جوری طرفداری میکنین و جبهه گرفتین ان ...

برا اینکه حتما مظلوم واقع شدیم، در ضمن من خودم از احدی نمیخوام بچه ام رو نگه داره، پس چیزی که خودم نمیپسندم برا دیگران هم نمیپسندم، وقتی بچه ی خودم رو به دیگران نمیدم نگه دارن منم بچه ی شخص دیگه ای رو نگه نمیدارم، مگه مواقع بشدت بحرانی که دیگه اونم از لطفه نه وظیفه

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نه بابا دردسری نمیذاشتم برای کسی غرورم نمیذاشتشیرین کاری هاشو هم نگاه نمیکردن🤣با خودم میگفتم پس من ...

اخی😄😄😄😄

توهین مگه باید حتما فحش باشه؟اتفاقا توهین کرد ک گفت مادرشوهر هیچ وظیفه نداره در قبال بچه ی پسرش...مگ ...

اون تصمیم گرفت بچه بیاره بچه شو تربیت  و بزرگ‌کرد

شما تصمیم گرفتی بچه‌ بیاری اون مسئولیت گردنشه؟

وقتی تصمیم میگیری بچه بیاری باید در نظر بگیری

صفر تا صدش پای خودتو شوهرته 

بقیه هیچ وظیفه ای در قبالش نداره اگه هم کسی کاری انجام بده محبته

چقدر متوقعین 

تو شوهرت تصمیم گرفتین بچه بیارین از بقیه انتظار دارین؟؟

خیلی دیگه

ببین مادر من طبقه بالای ما میشینه‌. عزیز دل خودتون باید رعایت کنید دیگه ما الان حتی چند ماه یکبار م ...

عزیزدلمم من که هیچ توقعی ازش ندارم میگم ۵ ماهه پسرم دنیا اومده یه بارم ی ناهار یا شام ما رو دعوت نکرده