2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بیاییددد

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارو میادش تیکه میندازه بعد جوابشو ندم سابقه تجاوز داشته قانون که به یه ورش گرفت من به یه ورم نرگفتم ...

نمیدونستم تا این حد قضیه بده خوب کردی

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خودم رو نمیگم چون دوستم اینجاست میفهمه ولی خواهرم 26 همه دوستاشش ازدواج کردن همه یدونه مجردم نیست چن ...

ولی جفتتون هنوز سنی ندارین ناراحت نشو خدابزرگه خاستگارزیادداشتن مهم نیست مهم اینه یکی خوبش بیاد 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

😂خوب کردی دستت طلاپلیس کاری نکرد باهات؟

ام خانوم پلیسه چادر پوشیده بود مثل بتمن پرید اومد دستبند زد هیچی دیگه دوروز پاسگا بودم ننه ی پسره میدونست پسرش چه لاشیه بخشید منو پسرشم که فک کنم یه هفته پیش از بیمارستان اومد بیرون مامانم تمام مدت پوکر فیس داشت نگام میکرد 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

من دقیقا مثل تو هستم خیلی خیلی ناراحت میشم و گریه میکنم از یه طرف هم میگم چرا مجرد هستم همیشه میگم یه ازدواج عاشقانه داشته باشم و با کسی که خوشم میاد ازدواج کنم و من نه کسی هست تو زندگیم و نه چیزی ۲۷ سالمه