2777
2789
عنوان

بچمو میبرم خونه فامیل شوهر اصلا باهاش بازی نمیکنن من یکم استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 148 پست
اینجا میگن مادرشوهر بچه داری خودشو کرده تموم شدهو وظیفه ش نیس بچه شمارو نگه داره!!

راست میگن هرکسی یکبار بچه داریشو میکنه و تمام. یا بچه نیارید یا آوردید تمام و کمال باید مسوولیتشو خودتون به دوش بکشید امیدوارم زمانی همه اینو یاد بگیرن و براشون جا بیفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئول نه ولی یه مادر خسته س وفتی میره خونه مادرشوهر توقع داره یکم با نوه شون بازی کنن

خر مهرن بچت رو یاد بده هی بره بگه عزیزجون بابا جون بیا بازی کنیم وازینا،مادرشوهر منم اینطوری بود یکسری بچم گریه می کرد چندماهه من تو آشپزخونه اصلا محل نمبداد دلم نمیخواد الان بگم خدا بیامرزدش 

اینجا میگن مادرشوهر بچه داری خودشو کرده تموم شدهو وظیفه ش نیس بچه شمارو نگه داره!!

خب دقیقا همینطوره

اون مادر دیگه خستس

شما هنوز اول راهی و اینطور خسته ای چه انتظاری از مادرای سن بالا داری؟؟

اشتباهه نگهداری اون با مال مادر فرق داره.مادر شبانه روز پیش بچه س ولی دوساعت می ذاریش پیش یکی‌دیگه فقط باعاش بازی می کنه نه ماری دیگه.مادر طفلی  هزارتا مسولیت داره درمقابل بچه 

عزیزم حق داری . توقعت هم بجاست . من که یه مادرم اینو میگم .مادری شغلیه که ۲۴ ساعته س . چرا آقایون میرن سرکار میان میگن خسته شدیم انتظار دارن روزای تعطیل رو حسابی استراحت کنن . حالا اگه خدای نکرده اتفاقی پیش بیاد قانون پدربزرگ رو ارجح میدونه به مادر بچه . ففط یه چیز یاد گرفتین میگین بچته  وظیفه خودته . ابن خانوم خیلی خسته س فقط  انتظارشم بجاست . 

اسم دوس داشتن نیاوردم ولی وقتی خانواده ت به دردت نخورن با یه صد پشت غریبه چه فرقی می‌کنه ؟کسی که ادع ...

وظیفه که صد در صد ندارن

ولی میتونن از روی محبت کاری کنن

و محبت هم زوری و با توقع اطرافیان نمیشه

خب عزیزم وقتی قبول کردی مادر بشی همه این خستگی ها باید در نظر گرفت یه دونه بچه هم والا سختی نداره چقدر ناز دارین شماها 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اسم دوس داشتن نیاوردم ولی وقتی خانواده ت به دردت نخورن با یه صد پشت غریبه چه فرقی می‌کنه ؟کسی که ادع ...

عزیزم مثلا تو همین بچه دار شدن زن وشوهر حالا خواسته یا ناخواسته بچه دار میشن مسئولیت صفر تا صدش با خودشونه نباید حتی یک درصد از هیچکس توقع داشته باشن مگه اونا نقشی تو این موضوع داشتن که حالا بخوان جورشو بکشن؟درسته که خانواده باید پشت هم باشن ولی اینا مسائلی نیست که بابتش بگیم خانواده اصلا به چه درد میخوره 

و اینکه اگه از کسی توقعی داریم به خودمون اول رجوع کنیم ببینیم چقدر حاضریم همون کارو برای دیگران انجام بدیم

ولشون کن نی نی سایت کلا از یه سیاره ی دیگه هستن

شما از کدوم سیاره ای

خب راست میگن کسی وظیفه نداره بچه ی یکی دیگه رو سرگرم کنه و نگهداری کنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

زن داداش من وقتی میاد خونه پدرم گوشی دستش میگیره و بچه رو رها میکنه

مامانم پا درد داره نمیتونه دنبال بچه بدوئه

منم از اول مسئولیت قبول نکردم چون عطسه کنه میگن پیش عمه اش بوده!!!

اما اما اما شده که رفتم خونه شو جارو کشیدم لباساشونو اتو کردم کار بانکی و اداری شو انجام دادم غذایی که دوس داره پختم دم در تحویلش دادم خلاصه کمکش کردم استراحت کنه

اینو راست میگن اگر قراره برای بقیه بچه بیارید پس قبلشم حتما باهاشون هماهنگ کنید

یعنی یه نفر یک ساعت بچتو بگیره میمیره ؟نگفت که خرجشو بدن یا پوشکشو عوض کنن و ....

عجب ادمایی هستین 🤣🤣🤣🤣