2777
2789
عنوان

بچمو میبرم خونه فامیل شوهر اصلا باهاش بازی نمیکنن من یکم استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 148 پست
مسئول نه ولی یه مادر خسته س وفتی میره خونه مادرشوهر توقع داره یکم با نوه شون بازی کنن

نگهداری بچه شما وظیفه کسی نیست ..میتونی خواهش کنی ازشون بگید یک ساعت اگر ممکنه بچه منو بگیرید ...که اونم اگر دوست داشتن قبول میکنن .....مگر وقت خوشی اونا رو صدا میزنید و توقع دارید که باشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئول نه ولی یه مادر خسته س وفتی میره خونه مادرشوهر توقع داره یکم با نوه شون بازی کنن

با نوه دختریش چی؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بیست ماه

باهمه‌نوه ها اینطورین یا فقط بچه شما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من انقد ب خواهرشوهرم‌میگم‌نگهش دارین ب منچه بچه داداش شماست وقتی میرم کلا فقط پوشکش عوض‌میکنم‌ خواهر ...

اونوقت اگه خدایی نکرده مشکلی بینتون پیش بیاد بچه داداششونو دودستی تقدیمشون میکنی تشریف ببری؟

من جای خواهرشوهرت بودم و این حرفو بهم میزدی هیچ کاری برای بچه نمیکردم با اینکه عاشق بچه هام اونم اگه میکنه واقعا لطفشه

آره عزیزم حق داری واقعا بعضیا محبت ندارن 

من فقط تو نی نی سایت هست که میبینم هیچکس در مقابل هیچکس وظیفه ای نداره 

اگر اینطوریه پس خانواده پدرمادر خواهر برادر به چه درد آدم میخوره وقتی هیچ کاری برات انجام نمیدن ؟

کاش اینو متوجه بشین .مردم حوصله خودشون هم ندارن ...اگه توانایی نگهداری از بچه ندارین بچه نیارین ..

اتفافا مردم تا به ما میرسن بی حوصله میشن برای خودشون وقت کافی میذارن

یا دافع البلیات
نرو خونه مادرشوهرتاگه گفتن چرا نیمای بگو بچه اذیت میکنه تو خونه خودم راحت تر میتونم سرگرمش کنمبگو سر ...

نمیگه بیا اصلا! ولی بچه کوچیکو کجا ببرم میبرم اینور اونور یکم هوا بخوره

یا دافع البلیات