2777
2789
عنوان

پیامک بین همسرم و همسایه

398 بازدید | 36 پست

بچه ها مدت زیادیه حدودا 2 ماه و بیشتر طبقه بالای ما پیرمردی اومده که خیلی چکش کاری و کارهای پر صدا انجام میده 

مثلا دو دقیقه میخ میکوبه 

بعد سه ساعت بعد انگار داره یه چیزی رو روی زمین مرتب و سر هم میکنه هی صداهایی میاد که روی اعصاب ادمه 

حالا بهش پیام دادیم و دلیل سر و صداشو این عنوان کرد در حالیکه این صداها بیشتر ترق تروق هست و جابجایی وسیله روی زمین و کوبیدن و این چیزا

متن همسرم:   

همسایه محترم واحد ۲۵

متاسفانه خیلی سر و صدای انجام تعمیرات و جابجایی های شما در واحد ما شنیده می شود و هر روزه و ادامه دار می باشد.

مدام چیزی به سقف ما ضربه می زند و یکی دو روز نیست و پیوسته تکرار می شود.

لطفا رعایت بفرمایید چون واقعا اسایش ما سلب شده است.

با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب همسایه :

با سلام
تمام سعی ما بر این است که موجب سلب اسایش شما نشویم، متاسفانه بیماری داریم ( همسرم) که با واکر حرکت میکنند و گاهی به زمین می افتند، چنانچه ناخواسته موجب ازار شما شدیم عذرخواهی میکنم.

حالا جوابش

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

این متن هم همسرم در جواب بهش نوشت و ایشونم ریپلای کرد تشکر کرد

با سلام و احترام
از پاسخ محبت‌آمیز و درک شما بسیار سپاسگزارم. شرایط‌تان برای ما کاملاً قابل درک است و برای همسر محترمتان آرزوی سلامتی و بهبودی داریم.
با این حال، مدتی است که صدای چکش‌کاری و فعالیت‌های تاسیساتی در واحد ما به‌طور محسوس شنیده می‌شود. اگر این صداها مربوط به واحد شما نبوده، بنده صمیمانه عذرخواهی می‌کنم. همچنین موضوع را جهت بررسی دقیق‌تر با مدیر ساختمان مطرح خواهم کرد.
با آرزوی آرامش و سلامتی برای شما و خانواده محترمتان.

حالا جوابش

گذاشتم بالا 

میگه این صدای واکر هست 

اخه اصلا صدای واکر نیست یعنی صدای واکر هم ممکنه باشه ولی صداها بیشتر انگار داری خونه رو مرتب و جابجا میکنی 

دو ماه بیشتره اومدن هر روز یه جای خونه رو ترق ترروق بهم میریزن

بنده خدا واکر داره دیگه

باید موکتی چیزی بندازن صداش اذیت نکنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شاید از واحد کناری میاد 😐نمیدونم یچیزیم گفته آدم دیگه نمیتونه چیزی بگه

دقیقا 

نه مطمئنم صدای بالاس ما چندین ساله تو این ساختمونیم قشنگ میفهمم صدا از کجاها میاد

اخه ادم از روی واکر بیفته که دست و پاش میشکنه نمیشه که

چه هوشمندانه جواب داده ب سبک تحریک احساسات رفته خودش تنهای؟ واقعا زن دارع؟ من میگم اینا ی چیزی بستع ...

اره زنش هست یه پیرمرد 70 ساله مثلا و زنشو دیدم که با عصا هست