2777
2789
عنوان

پیامک بین همسرم و همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 36 پست
بااون سن پیتزا میخوره پس سرحال و میتونه خیلی کارای فنی بکنه نگران نباشید چیزی نیستش حالا اگ خودم بود ...

خب اخه امارشو چطوری بگیریم؟به همسرم میگم داره چکش میزنه برو پشت درشون میگه زشته واحد کناری یه خانم تنهاس بعد خیلی بد میشه منو پشت در بی مناسبت ببینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه تشک نو برا تخت خریده خیلیم اهل دل ان

اره همه چیزهای نو سفارش میده اون روز تو اسانسور یه ساعته درو کارگری نگه داشته بود رفتم بالا بگم درو ول کنین دیدم کلی وسیله از اسنوا و دوو سفارش داده بود براش بیارن بعد اصلا چشم تو چشم نمیشه. گفتم درو لطفا ببندین گفت معذرت میخوام سرش پایین بود رفت 

ببین پیرمرده خیلی منزوی طوره و توی خودشه تو گروه ساختمون اصلا پیام کسی رو جواب نمیدهمن گفتم به همسرم ...

چون دیده شاکی هستید و خودشم مقصر بوده گفته تا به مدیریت خبر نداده خودم یجوری آرومش کنم . بنظرم حق با همسرشماس مردا وقتی پسر میشن از سر بیکاری و حوصله‌شان سر میره هی با یچیزی ور میرن 

پدر شوهرم هم همینه تو پشت بوم گل کاشته ی جعبه داره میریزه چکش و پیچ هاشو مرتب میکنه کلا درگیر این کارا س

خب اخه امارشو چطوری بگیریم؟به همسرم میگم داره چکش میزنه برو پشت درشون میگه زشته واحد کناری یه خانم ت ...

برو ب بهانه ی وسیله احتیاج داری 

از عمین ابزارا 

یا ی چیز دیگ مث همین عصا 

ب بهانه اینکه پا درد گرفتید و ...