2777
2789
عنوان

به سرپرستی گرفتن یه دختر کولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 84 پست

فکرنکنم کولی دخترشوبده خدمتکارشمابشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعد این فکر میکنه کولیا از فقرو نداری اینجوری زندگی میکنن والا تهش در بیاری همون دختر نوجوون از خودت ...

فکر میکنه خیلی خیره ی دخترو بیاره برای حمالی کارهاش خونش بهش مدال میدن.

نمیگه بیارم طعم رفاه و آرامش بچشه 

بیارم که کارای خونه رو بکنه چرا چون خانم صب تا شب لش میکنه.این اوج خودخواهیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد این فکر میکنه کولیا از فقرو نداری اینجوری زندگی میکنن والا تهش در بیاری همون دختر نوجوون از خودت ...

الهی که آه همون کولی ها بگیرتت

من که تو رو آدم هم حساب نمیکنم به هیج جام نیست زر زدنات 

الهی به اندازه همون کولی ها خدا بهت بده و باهات تا کنه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
آخه واقعا افسوس خوردمنمیتونم مثل فرزند خودم دوسش داشته باشممیخوام هم شرایط خوب برا اون مهیا بشه و هم ...

عزیزم اونوقت با کوزت چه فرقی داره 

شما اگه دلتون میسوزه کتاب درسی بخرید ببرید بدین بهش اون خودشو گیلیمش از اب میکشه اگه شرایط براش مهیا باشه 

برای یه بچه هیچ جایی بهتر از پیش پدر و مادر نیست

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

فکرنکنم کولی دخترشوبده خدمتکارشمابشه

هرکسی بتونه خودش کار بکته راضی نیست دخترشو بفرسته برای خدمتکاری 

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

عزیزم اونوقت با کوزت چه فرقی داره شما اگه دلتون میسوزه کتاب درسی بخرید ببرید بدین بهش اون خودشو گیلی ...

کوزت زیر دست یه آدم بدجنس بود

چون گفتم کارای خونه انجام بده همه تون فاز برداشتین

امکان تحصیل.مکان.لباس.بهداشت متعارف اینکه بتونه مثل یه انسان زندگی کنه

چرا اینارو نمیبینین

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

نه واقعا خیلی کم پیش میاد داشته باشن اکثرا فقط خورد و خورام میتونن تامین کنن

اره بدبخت فحاشی اول خودت شروع کردی

آنقدر بدبختی که میری سرک میکشی تو تاپیک قبلی هام

آخه واقعا افسوس خوردمنمیتونم مثل فرزند خودم دوسش داشته باشممیخوام هم شرایط خوب برا اون مهیا بشه و هم ...

داشتیم توی اقوام نزدیک

با شوهره ازدواج کرد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

زمان اینکه بری تاپیک های یکی رو نبش قبر کنی تا ایرادات بیاریش بع روش خیلی وقته گذشته شخصیت یعنی صفرو ...

تو الان بامنی که نمیشناسی اینطوری تند برخورد کردی بعد میخای با یه دختر نوجوون چطور رفتار کنی یعنی فکر میکنی اون دختر فقط باید بهت بله وچشم بگه وقتی نظر میخای باید جنبه داشته باشی اونم واسه مسئله به این مهمی  

کوزت زیر دست یه آدم بدجنس بودچون گفتم کارای خونه انجام بده همه تون فاز برداشتینامکان تحصیل.مکان.لباس ...

عزیزم تو بهش حقوق بدی اون خودش میتونه اینا رو اماده کنه نیاز تیست منت سرش بزاری تد بگو بیاد خونت 10 ساعت کار کنه بهش یه حقوق دزست درمون بده هم میره کتاب میخره هم میره لباس میخره هم برای خودش خورد و خوراک میخره 

دیگه منت سر کسی نزارید که

کوزت زیر دست یه آدم بدجنس بودچون گفتم کارای خونه انجام بده همه تون فاز برداشتینامکان تحصیل.مکان.لباس ...

طرز گفتار و نحوه برخوردتون هیچ حسی به اون فرد نداره

انگار واقعا در جایگاه خدمتکار می بینید طرفو

سرپرستی خیلی واژه سنگینیه