2777
2789
عنوان

به سرپرستی گرفتن یه دختر کولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 84 پست
بچه بشه خدمتکارت ؟ من خودم نمیپسندم این کارو اگ کار گر میخوای ...کار گر بگیر چرا از دختر بچه کار ...

بچه نیست حدودای ۱۷ ۱۸ سال 

یعنی این آدما رو ندیدین با چه فلاکتی دارن زندگی میکنن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

گورتو گم کن 

خدا لعنتت کنه

من نظرسنجی کردم

عین سگ هار پریدی توهین کردی و پاچه گرفتی

خدا هزاران بار لعنتت کنه که فقط بدون فکر در گاله رو باز میکنی و زر میزنی

خدا لعنتت کنه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا شما خودت با شوهرت مشکل دارش به قول خودت سلطه طلبه وحرف  حرف اونه پس یه غریبه نووجون رو نیار خونت دوما اونطور که از تاپیکات فهمیدم خودتون مستاجرید سوما خالا انسانیت ووجدان به کنار اون دختر همیشه که نوجوون نمیمونه بزرگ میشه باید ازدواج کنه میتونی خرج ازدواج ودانشگاهش رو بدی خانم محترم زمان برده داری خیلی وقته گذشته هاااااا

اسی موسسه ای نیست واسشون مثل بهزیستی و اینا

گناه دارن حتی یه دبستان ساده هم نمیتونن برن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

بچه نیست حدودای ۱۷ ۱۸ سال یعنی این آدما رو ندیدین با چه فلاکتی دارن زندگی میکنن

خب عزیزم . اشتباهه . بچه ۱۸ سال رو راه دادن ب خونه ات .  به نظرم  ی مقدار کمک مالی بهش کن . ولی کار گر بگیر یا اگ خیلی مصممی ... نیار پیش خودت ،  و نذار با شوارت رو ب رو شه .  واقعا جامعه ی بدی داریم ...

اولا شما خودت با شوهرت مشکل دارش به قول خودت سلطه طلبه وحرف حرف اونه پس یه غریبه نووجون رو نیار خون ...

زمان اینکه بری تاپیک های یکی رو نبش قبر کنی تا ایرادات بیاریش بع روش خیلی وقته گذشته 

شخصیت یعنی صفر

والا این برده داری نیست .خیلی خیلی  بهتر از شرایط اسف بارشونه

شما دیدی تو چه فلاکتی آن

بچه های قد و نیم قد وسط جاده اشغال های مردم میخورن

در ضمن مشکل من با شوهرم خیلی وقت حل شده

حالا کا تاپیک کنکاش میکنی

خدا اندازه دلت بهت بده

اسی موسسه ای نیست واسشون مثل بهزیستی و ایناگناه دارن حتی یه دبستان ساده هم نمیتونن برن

نه اصلا شناسنامه هم ندارن فکر کنم

تریپ فاز روشنفکری هم میگیره

بعد این فکر میکنه کولیا از فقرو نداری اینجوری زندگی میکنن والا تهش در بیاری همون دختر نوجوون از خودت بیشتر نداشته باشه کمتر نداره اونا فقط سبک زندگیشون اینجوریه